Canon Media Storage M80

Media Storage M80

M80 er en bærbar lagringsenhet på 80 GB for kravstore EOS-fotografer. Med sin 3,7-tommers LCD-skjerm med høy oppløsning gir den bildevisning med topp kvalitet og sikker lagring i et slitesterkt hus.

Fordeler

  • 80 GB harddisk
  • Høykvalitets 3,7-tommers LCD
  • Slitesterkt hus av magnesiumlegering
  • CF- og SD-kortspor med ettrykks sikkerhetskopiering
  • Automatisk datakontroll under overføring
  • Lysbildefunksjon
  • Kompatibel med populære multimediaformater
  • EXIF-data synlige
  • Bæreveske og stativ

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon Media Storage M80

80 GB harddisk med høy kapasitet


Med sin romslige interne harddisk på 80 GB kan M80 lagre tusener av høykvalitetsbilder på én enhet som er lett å ta med seg.

Høykvalitets 3,7-tommers LCD med vid visningsvinkel


Den 3,7-tommers store LCD-skjermen gir overlegen fargereproduksjon, VGA-oppløsning og en ultravid 1600 visningsvinkel for visning av bildene i detalj.

Hus av magnesiumlegering


M80 er laget av sterk, lett magnesiumlegering, noe som gjør enheten slitesterk nok til å følge deg overalt. En bæreveske gir ekstra beskyttelse, og stativet som følger med, lar deg gjøre mest mulig ut av mulighetene i M80 for multimedievisning.

CF- og SD-kortspor med enkel sikkerhetskopiering


Uansett om du velger å fotografere til SD eller CompactFlash, har du integrerte spor for praktisk dataoverføring. Det er bare å sette inn et minnekort, så overføres informasjon med et tastetrykk til M80s harddisk med hastigheter på over 4 MB/s. Dataverifisering kontrollerer at bildene kopieres uten skade.

Passordbeskyttelse av bildene for sikkerhet


La de private bildene forbli private. Passordbeskyttelse sikrer at bare de tiltenkte personene får se bildene.

Lysbildefunksjon med bakgrunnsmusikk


Se gjennom et stort antall filer uten problemer med M80s innebygde lysbildefunksjon. Med alternativet for bakgrunnsmusikk kan du lage imponerende presentasjoner av bildene hvor som helst.

Støtte for mange formater


M80 tilbyr mye mer enn bildevisning, blant annet støtte for nesten alle populære lyd- og bildeformater, inkludert JPEG, TIFF, MPEG 1, 2 og 4, MP3 og WAV. Med M80 kan du også lagre bilder i Canons eget D-SLR RAW-format, noe som gjør den til en ideell løsning for fotografer som trenger å lagre og forhåndsvise bilder på stedet.

Detaljerte EXIF-data synlige


Få omfattende EXIF-detaljer, blant annet bildedato og -klokkeslett og kamerainnstillinger, om alle bilder med et knappetrykk.

Audio/Video-utgang og PictBridge-tilkobling


Kontakter for Audio/Video-utgang gjør det enkelt å presentere arbeidet; én enkelt tilkobling, så er du klar til å sende ut bildene eller lydene til et større publikum. Eventuelt kan du velge å skrive ut direkte på en PictBridge-kompatibel skriver via en enkelt kabeltilkobling. Ingen datamaskiner, ikke noe styr - bare øyeblikkelige kopier av bildene når du trenger dem.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon Media Storage M80, funksjonene og hva den kan gjøre.