Canon Speedlite 430EX II

Speedlite 430EX II

Speedlite 430EX II er en kraftig og fleksibel blits som vil utvide fotograferingsmulighetene dine med et ledetall på 43, trådløs slavefunksjonalitet, ni egendefinerte funksjoner og en blitszoom som dekker 24 mm til 105 mm.

Fordeler

  • E-TTL II blitsmåling
  • Ledetall på 43*
  • Funksjon for trådløs slaveblits
  • 24 til 105 mm blitszoom med 14 mm spredningspanel
  • Rask og stille oppladning
  • Tilbehørssko i metall
  • Hodet kan roteres 180 grader
  • AF-hjelpestråle

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon Speedlite 430EX II

E-TTL II blitsmåling


Den kompakte og kraftige Speedlite 430EX II er lett å ta med seg, og med et ledetall på 43 passer den til fotografering med både indirekte blitsbelysning og telefoto-objektiv. E-TTL II-måling med kompatible kameraer gir nøyaktig blitseksponering i alle situasjoner, selv når du spretter lys mot en vegg eller et tak.
For mer kontroll kan blitsstyrken justeres manuellt i 1/3-trinns intervaller fra 1/1 til 1/64.

24 til 105 mm automatisk blitszoom


Når den brukes med et kompatibelt EOS digitalt speilreflekskamera vil Speedlite 430EX II automatisk registrere kameraets sensorstørrelse og justere blitszoomen for optimal scenedekning. Dette gjør at du kan utnytte lyset bedre, og forbedrer både batterikapasiteten og oppladningstiden.
Den automatiske blitszoomen dekker området fra 24 mm til 105 mm og har et 14 mm vidvinkel spredningspanel som gir blitsdekning i en rekke forskjellige opptaksforhold.
Hodet kan både roteres og tiltes og gjør det enklere å skape indirekte blitsbelysning ved bruk av en enkel påmontert blits.

Trådløs slave


Speedlite 430EX II kan brukes som en trådløs slave når den styres av en annen passende hovedblits. Fordi den er så liten og kraftig er den en ideell slaveblits hvis du vil lage et bærbart studio kombinert med flere blitser.

Strømkilde


Speedlite 430EX II drives av 4 stk AA-batterier og er lett nok og kompakt nok til å holde tritt med deg. Oppladningstiden er omtrent 20 % raskere enn tidligere modeller, og er nesten lydløs slik at du unngår å skremme bort dyr og fugler.

Driftssikkerhet


En tilbehørssko i metall og en rask utløsermekanisme sørger for at koblingen mellom kamearaet og Speedlite-blitsen er både enkel og sikker.

Blitskontroll


Når den brukes med et kompatibelt kamera kan alle aspekter av blitskontrollen styres fra kameraets meny, inkludert blitsstyrken og alle de ni egendefinerte funksjonene.**

AF-hjelpestråle


Speedlite 430EX II dekker 1-9 AF-punkter og kan sende ut et infrarødt fokuslys som skaper kontrast slik at objektivet kan fokusere når du fotograferer i svak belysning.

* målt i meter ved 105 mm innstilling og ISO 100
** kun med kompatible EOS-kameramodeller

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon Speedlite 430EX II, funksjonene og hva den kan gjøre.

Speedlite 430EX II Omtale