EOS-tilbehør

Canon Speedlite 430EX III-RT

En kraftig og bærbar blits med radiostyrt fjernutløser.

Fordeler

 • Kraftig, men likevel kompakt nok til å ta med overalt

 • Enkle kontroller og et intuitivt grensesnitt

 • Bruk fjernstyrt blits for å få bildet slik du vil ha det

 • Ta smigrende portrettbilder ved hjelp av indirekte lys

 • Integreres med andre Speedlite-blitser i EOS-familien

Detaljerte funksjoner

 • Kraftig, men likevel kompakt nok til å ta med overalt

  Et ledetall på 43 (m, ISO100) betyr at det er nok lysstyrke for de fleste anledninger.Speedlite 430EX III-RT veier bare 295 g og er bare 113,8 mm lang, så du har alltid plass til den i bagen.Blitsen drives av lett tilgjengelige AA-batterier og er klar igjen etter en full utlading på bare 3,2 sekunder.

 • Enkle kontroller og et intuitivt grensesnitt

  Kontrollene på Speedlite 430EX III-RT gjenspeiler kontrollene på mange EOS-kameraer. Snarveikontroller gir deg tilgang til viktige funksjoner, og et kontrollhjul gjør det mulig å gjøre raske justeringer. En låsebryter hindrer at innstillinger endres ved et uhell. En LCD-skjerm viser innstillinger og opptaksinformasjon på en oversiktlig måte, og er opplyst under forhold med svakt lys.

 • Bruk fjernstyrt blits for å få bildet slik du vil ha det

  Speedlite 430EX III-RT-blitser kan også plasseres et annet sted enn på kameraet, slik at du kan simulere at det kommer lys fra ulike retninger.Ved hjelp av radiostyrt utløsing kan Speedlite 430EX III-RT-enheter styres fra opptil 30 m unna, og det er ikke nødvendig med direkte synslinje til kameraet. Dette betyr at de kan plasseres på flere steder, slik at du kan styre stemningen og lyssettingen enda mer.Speedlite 430EX III-RT kan også fjernstyres med optisk utløsing, så den passer umiddelbart inn sammen med blitsoppsettet du har fra før. Blitsen kan utløses fra 10 m unna ved hjelp av den optiske Speedlite-senderen ST-E2 eller den integrerte Speedlite-senderen som er innebygd i mange EOS-kameraer.Bruk mange blitser sammen i grupper, og kontroller styrken til hver gruppe separat. Du kan ha opptil fem grupper med maksimalt 15 blitser i hver gruppe.

 • Ta smigrende portrettbilder ved hjelp av indirekte lys

  Et vribart blitshode gjør det mulig å få indirekte lys fra store overflater, for eksempel vegger eller tak, slik at du skaper skyggefri lyssetting som er perfekt for portrettfotografering.Ved hjelp av et innebygd reflektorpanel kan du skape tindrende "catchlights" i øynene til personen du tar bilde av, slik at personen får et mer livlig uttrykk.Sett på den inkluderte adapteren for indirekte blits for å myke opp lyset enda mer. Et fargefilter medfølger også. Det kan brukes til å varme opp fargetemperaturen til blitslyset, slik at det stemmer bedre overens med fargen på omgivelseslyset innendørs.Med Speedlite 430EX III-RT kan blitslyset zoomes slik at det samsvarer med synsvinkelen til objektivet som brukes.

 • Integreres med andre Speedlite-blitser i EOS-familien

  Bruk Speedlite 430EX III-RT sammen med andre blitser, for eksempel Speedlite 600EX-RT, som del av et oppsett med flere blitser.Fjernstyr Speedlite 430EX III-RT med en blitsutløser, for eksempel ST-E3-RT, eller med den integrerte Speedlite-senderen i et EOS-kamera.

 • Trådløs utløsing på to måter

  Speedlite 430EX III-RT kan fjernutløses ved hjelp av radiostyrt eller optisk utløsing, og gir dermed fotografer stor allsidighet. Når du bruker radiostyrt utløsing, kan du plassere blitser opptil 30 m unna kameraet, og du trenger ikke ha en direkte synslinje fra kameraet til blitsen. Dette betyr at du kan plassere blitser på flere steder, for eksempel utenfor et rom for å få lys inn gjennom et vindu. Med optisk utløsing kan EOS-kameraer som har en integrert Speedlite-sender (f.eks. EOS 760D, EOS 70D og EOS 7D Mark II) utløse Speedlite 430EX III-RT fra opptil 10 m unna, uten behov for ekstra utstyr.

Canon Speedlite 430EX III-RT
Omtale