EOS-tilbehør

Canon Speedlite 600EX II-RT

Ha full kontroll, selv i de mest krevende situasjoner.

Fordeler

 • Ta bilder raskere og over lengre tid

 • Pålitelig ytelse både med innebygd og ekstern blits

 • Kreativ ekstern belysning fra hvilken som helst retning ved hjelp av trådløs radiostyring

 • Kraftig ytelse med ledetall 60 (m, ISO100)

 • Enkel å bruke med intuitive kontroller og en informasjonsskjerm

Detaljerte funksjoner

 • Ta bilder raskere og over lengre tid

  Speedlite 600EX II-RT gir solid ytelse og er det perfekte tilbehøret til EOS-1D X Mark II. Utløser opptil 50 % flere kontinuerlige blitser sammenlignet med Speedlite 600EX-RT. Hvis du legger til CP-E4N-batteripakken, får du enda lengre serier.

 • Pålitelig ytelse både med innebygd og ekstern blits

  En forbedret algoritme for blitskontroll bidrar til å forhindre overoppheting, og takket være Quick Flash kan Speedlite 600EX II-RT utløses selv om blitsen ikke er fullt oppladet. Slik unngår du å gå glipp av unike øyeblikk. Et zoom- og vippehode sikrer at blitsdekningen samsvarer med objektivet som brukes, og gjør det mulig å reflektere lys fra tak og vegger, noe som gir et mer naturlig resultat. Speedlite 600EX II-RT er værbestandig på samme nivå som EOS-1D X Mark II. Dette betyr at du ikke trenger å avbryte fotograferingen selv om været skulle slå om.En adapter for indirekte blits er inkludert for å gi mykere belysning til portrettfotografering, og fargede klipsfiltre er nyttige når du vil balansere blitslyset med omgivelseslyset.

 • Kreativ ekstern belysning fra hvilken som helst retning

  Simuler lys fra hvilken som helst retning ved å plassere Speedlite 600EX II-RT et annet sted enn på kameraet. Utløs blitsen fra en avstand på opptil 30 meter ved hjelp av innebygd radiostyring eller optisk styring og Speedlite-sender ST-E3-RT, en trådløs utløser (tilleggsutstyr). Du kan bruke flere Speedlite 600EX II-RT-blitser sammen (enkeltvis eller i grupper) og kombinere dem med andre Canon-blitser, for eksempel Speedlite 430EX III-RT.

 • Kraftig ytelse med ledetall 60 (m, ISO100)

  Speedlite 600EX II-RT har massevis av kraft, så du vil aldri bli skuffet. Den er perfekt egnet til å lyse opp store områder og til å reflektere lys fra tak og vegger hvis du ønsker et mykere, mer naturlig resultat. En adapter for indirekte blits er inkludert, noe som gjør blitslyset enda mykere. Enheten lades opp uten støy på bare 3,3 sekunder, og med CP-E4N-batteripakken (tilleggsutstyr) blir ventetiden enda kortere.

 • Enkel å bruke med intuitive kontroller og informativ skjerm

  Et egendefinerbart kontrollratt gjør det mulig å gjøre raske justeringer når du jobber under press, mens en stor, opplyst skjerm viser relevant fotograferingsinformasjon på en oversiktlig måte. Ladestatusen til alle de trådløse blitsene i gruppen vises på skjermen til hovedblitsen Speedlite 600EX II-RT.

Canon Speedlite 600EX II-RT
Omtale