Canon Speedlite 90EX

Speedlite 90EX

En kompakt blits med stor kraft som gir perfekt belysning av bilder og gir muligheter for kreativ lyssetting. Den perfekte følgesvennen for EOS M.

Fordeler

  • Slank design i lommeformat
  • Ta vakkert lyssatte portretter og innendørsbilder
  • Kraftig i en kompakt utforming
  • Utforsk nye muligheter for kreativ lyssetting
  • Rask, diskret og helautomatisk blits
  • Drives av lett tilgjengelige AAA-batterier

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon Speedlite 90EX

Slank design i lommeformat – perfekt for EOS M


Den perfekte blitsen for EOS M-brukere – Canon Speedlite 90EX II veier bare 50 g (uten batterier), og den kompakte utformingen betyr at den får plass selv i små kameravesker.

Ta vakkert lyssatte portretter og innendørsbilder


Perfekt for bruk med ultravidvinkel – Speedlite 90EX gir perfekt lyssetting for portretter og gruppe- og interiørbilder.

Kraftig i en kompakt utforming


Til tross sin beskjedne størrelse har Speedlite 90EX stor kraft med maksimalt ledetall på 9 (m, ISO100), så den er perfekt for å belyse mørke motiver som selskaper og andre kveldsmotiver. Den er også perfekt som utfyllingsblits utendørs når solen står bak deg.

Utforsk nye muligheter for kreativ lyssetting


Speedlite 90EX åpner utallige muligheter for kreativ lyssetting takket være innebygd trådløs hovedblitsfunksjon. En hovedblits kan trådløst utløse opptil tre grupper av andre blitser med innebygd slavefunksjon, som Speedlite 270EX II, på opptil 7 meters avstand innendørs.

Rask, diskret og helautomatisk blits


Hvis du vil ta bildeserier raskt og diskret, er Speedlite 90EX alltid klar. Ladingen går raskt og lydløst – bare 5,5 sekunder mellom hvert bilde. Den er også kompatibel med autoblitsmålingssystemene til EOS M og andre EOS-kameraer for helautomatisk blitseksponering i alle situasjoner.

Drives av lett tilgjengelige AAA-batterier


For minimal størrelse og vekt og maksimal brukervennlighet drives Speedlite 90EX av to enkelt tilgjengelige AAA/LR03-batterier (enten Ni-MH eller litium).

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon Speedlite 90EX, funksjonene og hva den kan gjøre.

Speedlite 90EX Omtale