Canon EOS C100 Mark II

EOS C100 Mark II

EOS C100 Mark II er perfekt for videoproduksjon utført av enkeltpersoner og gir deg muligheten til å oppnå de dristigste visuelle ambisjonene dine. Dette intuitive kameraet tar Cinema EOS-bildeytelsen til et nytt nivå og gir genuin kreativ frihet.

Fordeler

  • Super35 mm CMOS-sensor på 8,3 megapiksler med full HD
  • Dual Pixel CMOS AF og ansiktsgjenkjenning-AF*
  • ISO 102400; lite støy
  • Opptak i to formater, AVCHD/MP4, opptil 1080/60p
  • OLED-skjerm; forbedret elektronisk søker
  • Innebygd Wi-Fi og alternativer for fjernstyring
  • HDMI-tilkobling
  • EF-objektivfatning
  • Profesjonell lyd
  • CPS videosupport

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EOS C100 Mark II

Opplev kvalitet som gjør at du kan realisere visjonen din


En Super 35 mm CMOS-sensor på 8,3 megapiksler som er designet og produsert av Canon spesielt for videoopptak, gir fantastiske opptak i full HD. I kombinasjon med et nytt videobehandlingssystem – som bruker teknologi utformet for flaggskipkameraet EOS C500 Digital Cinema – gir kameraet førsteklasses bilder med høy oppløsning og forbedret følsomhet (opptil ISO 102400), lite støy, reduserte artefakter fra rolling shutter og flott, grunn dybdeskarphet. Canon Log Gamma gir 12 trinns justeringsmulighet (800 % dynamisk område) for maksimal fleksibilitet i etterarbeidet, samtidig som Bred DR-alternativet muliggjør raskere levering ved å gi opptak med bredt dynamisk område uten behov for fargekorrigering.

Nyskapende autofokus for økt kontroll


EOS C100 Mark II inneholder Canons Dual Pixel CMOS AF og gir imponerende kontroll med minimal innsats. Kontinuerlig AF sporer automatisk motiver og fokuserer på dem i midten av skjermen, noe som gjør actionbilder enklere å fange på film. Enkeltbilde-AF med forbedret nøyaktighet gjør også fokuseringen veldig enkel.
Ansiktsgjenkjenning-AF – som reagerer på ansiktet til et motiv – er også tilgjengelig og gjør det enkelt å lage intervjuer og direkte-til-kameraet-innslag for individuelle filmskapere.

Velg parametrene som passer til produksjonen din


Ta opp uten begrensninger, slik at du kan oppfylle alle produksjonsmålene. Du kan ta opp enten AVCHD- eller MP4-filer på to SD-minnekort med opptil 1080/60p, med relay- og samtidig opptak, pluss opptak av rask og sakte film ved hjelp av MP4, som gir en mer kreativ virkning. Du kan til og med ta opp AVCHD-filmer i HD samtidig som du tar opp MP4-filer i SD-oppløsning, noe som sikrer maksimal fleksibilitet i arbeidsflyten og rask levering.

Enkelt å bære, enkelt å bruke


EOS C100 Mark II utfyller fleksibiliteten din som ambisiøs filmskaper. Det veier lite og er enkelt å pakke ned og bære med seg, med et sprutsikkert robust kamerahus bygd for å tåle naturkreftene. Det er like filmskapervennlig i bruken. Et 3,5-tommers OLED-skjermpanel med 1,23 millioner piksler pluss en stor vippbar elektronisk søker gjør at du har full kontroll over hvert opptak. Andre automatiske funksjoner er Push Auto Iris og automatisk hvitbalanse, mens full manuell kontroll er tilgjengelig for ekspertbrukere. Manuell fokusering er enklere med den kraftige hjelpefokuseringsfunksjonen.

Enklere å dele, større kontroll


Innebygd Wi-Fi muliggjør FTP-filoverføring, som gjør det enkelt å dele filer, og nettleserbasert fjernstyring. Kontrollalternativene har blitt utvidet enda mer med den valgfrie Canon Remote Control RC-V100, som gir deg friheten til å gjøre opptak fra steder som tidligere var utilgjengelige.

Eksterne opptaksmuligheter


HDMI-utgangen gjør det mulig for EOS C100 Mark II å oppfylle kvalitetskravene til de mest krevende produksjonene ved hjelp av opptak med høy bithastighet til eksterne enheter. Integrert tidskode kan sendes ut sammen med video- og lydfilene.

Økt kreativitet med utskiftbare EF-objektiver


Utvid de kreative mulighetene med et stort utvalg av utskiftbare objektiver. EF-fatningen er kompatibel med Canon 4K EF Cinema-objektiver og over 80 EF-objektiver, inkludert spesialalternativer som makro og Fish Eye. 3 innebygde ND-filtre med manuell kontroll gir større opptaksfleksibilitet.

Ta opp lyden som følger med bildet


Gå aldri glipp av en lyd, med lydfunksjonalitet som er utformet for å gi opptakene dine et profesjonelt preg. Alternativer for opptak inkluderer LPCM eller Dolby AC3. Håndtaket øverst har to XLR-innganger og stereomikrofon. Kameraet har en innebygd mikrofon for kontinuerlig opptak når den minste mulige konfigurasjonen blir brukt.

CPS support


EOS C100 Mark II kvalifiserer til gratis brukerstøtte fra Canon Professional Services (CPS) med eksklusiv tilgang til en rekke fordeler. Se http://cpn.canon-europe.com/content/services.do hvis du vil ha mer informasjon.

*Ansiktsgjenkjenning-AF er tilgjengelig med kompatible Canon-objektiver

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EOS C100 Mark II, funksjonene og hva den kan gjøre.

Full HD movies

Film i full HD-kvalitet

Dual Pixel CMOS AF

Dual Pixel CMOS AF

Optimises people shots

Gir optimale bilder av mennesker

WiFi Cert Share

Del filmer trådløst

AVCHD

AVCHD-opptak med 28 Mbps

MP435MBPS

MP4-opptak med 35 Mbps

DIGICDV4

DIGIC-prosessering

OLED

8,8 cm organisk LED

Dual SDXC card slots

To SDXC-kortspor

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspirasjon, opplæring, produktinformasjon og nyhetsoppdateringer gir maksimal dekning for profesjonelle Canon-fotografer og -videoskapere samt avanserte entusiaster over hele verden.