Canon Connect Station CS100

En enkel metode for å lagre, vise og dele bildene og filmene dine på ett sted

Se den enkle måten du kan lagre, bruke og dele bildene og filmene dine på hjemmefra. Overfør de siste eventyrene dine med ett trykk fra kameraet med NFC. Du kan også laste bilder opp eller ned enkelt fra smartenheten via Connect Station-appen. Da kan du vise dem på en HDTV eller dele dem med familie og venner via Internett.

0%

  Koble til med Canon

  IMPORTER

  Import

  Importer alle bildene dine enkelt fra flere enheter

  Det er enkelt å importere bilder fra flere enheter takket være Connect Stations NFC- og Wi-Fi-tilkobling, Connect Station-appen for smartenheter, USB-tilkobling og minnekortspor. Kameraet har en HDMI-utgang slik at du kan se bilder i Full HD på TV-en din. .

  LAGRE

  Store

  Se på bilder og filmer fra ulike enheter på ett sted

  Lagre bilder og filmer fra kamera og PC i tillegg til bilder fra en smarttelefon og andre enheter på Connect Stations harddisk på 1 TB.

  DEL

  Del bilder på sosiale medier, nettskyen eller en annen Connect Station

  Se på bilder i Full HD og del dem raskt og enkelt på sosiale medier, nettskyen eller en annen Connect Station.

  Share

  Enkel bildeoverføring

  Importer bilder raskt fra NFC-kameraer, PC-er, minnekort og USB-enheter

  NFC- og Wi-Fi-teknologi gjør at du enkelt kan overføre de nyeste bildene og filmene dine til Connect Station fra et Canon-kamera med NFC med bare ett trykk. Importer eksisterende bilder trådløst fra biblioteket på PC-en via Wi-Fi, eller bruk minnekortsporene og USB-tilkoblingen til å importere de nyeste bildene dine fra flere enheter. Det betyr at du kan gjenoppleve alle de dyrebare øyeblikkene dine på storskjermen hjemme på null komma niks.

  Følgesapp for smartenheter

  Rask og enkel nedlasting og opplasting av filer fra smartenheter

  Last ned den kostnadsfrie Connect Station-appen for iOS- og Android-enheter, og koble til smartenheten automatisk for å bla i, overføre og dele filer raskt og enkelt. Du kan enkelt laste opp og ned bilder og filmer* og deretter vise og organisere dem i Connect Station via et brukervennlig grensesnitt som er optimalisert for både nettbrett og telefon.

  Ha alt på samme sted

  Lagre bilder og filmer fra ulike enheter på ett sted

  Du kan samle alle bilder og filmer på ett sted takket være tilkoblinger til flere enheter og Connect Station-harddisken på 1 TB. Det brukervennlige grensesnittet gjør det enkelt å vise bilder og filmer og organisere bildene dine i album. Du kan opprette sikkerhetskopier på en ekstern harddisk på 1 TB, noe som gir ekstra trygghet.

  one-place

  Enkel deling

  Del bilder på sosiale medier, nettskyen eller en annen Connect Station
  Del bildene og filmene dine raskt og enkelt på sosiale nettverk eller en annen Connect Station. Du kan laste opp innhold til nettskytjenester eller sosiale medier som Flickr®, Facebook™ og Google™ for enkel sikkerhetskopiering og deling. En HDMI-utgang gjør at du kan se bilder i Full HD på TV-en sammen med familie og venner.

  share-to-connect

  Utskrift uten kabler

  Skriv ut direkte fra Connect Station til den trådløse skriveren din

  Bla gjennom. Velg. Skriv ut. Connect Station kobles til den trådløse skriveren din for å gi deg friheten til å skrive ut bildene dine, slik at du kan henge dem opp hjemme eller dele dem med familie og venner. Du kan ganske enkelt se gjennom bildene dine på TV-en og skrive ut favorittene dine.  *Filmdeling med Connect Station-appen kommer våren 2017.

  wireless-printers

  Spesifikasjoner

  Finn ut mer om funksjonene til Connect Station CS100 og hva den kan gjøre.

  Importer bilder og filmer via Wi-Fi og NFC

  Importer bilder og filmer via Wi-Fi og NFC

  Send og motta

  Send og motta fra andre Connect Station-enheter

  Fullstendig tilkoblet

  Fullstendig tilkoblet

  1 TB lagringsplass

  1 TB lagringsplass

  Vis alle spesifikasjoner

  Omtale

  Anbefalt for deg

  Kompatible produkter

  Du kan også ha interesse av ...

  eosbeginners

  EOS for nybegynnere

  Ta steget opp til DSLR-fotografering, og opplev mer kreativ kontroll med et kamera som er enkelt å bruke og gir flotte bilder og video.

  03

  Registrer produktet

  Registrer produktet ditt og sikre at Canon-produktene dine alltid er oppdatert og støttet.