Connect Station CS100

En enkel metode for å lagre, vise og dele bildene og filmene dine på ett sted

Se den enkle måten du kan lagre, bruke og dele bildene og filmene dine på hjemmefra. Overfør de siste eventyrene dine med ett trykk fra kameraet med NFC. Du kan også laste bilder opp eller ned enkelt fra smartenheten via Connect Station-appen. Da kan du vise dem på en HDTV eller dele dem med familie og venner via Internett.

Koble til med Canon

landskap

Koble til med Canon

Oppdag hvordan de smarte tilkoblingsmulighetene på kameraene og skriverne våre og Connect Station CS100 gjør det enklere enn noen gang å dele, skrive ut, sikkerhetskopiere og se på bildene og filmene dine.

Vis video

Enkel bildeoverføring

Importer bilder raskt fra NFC-kameraer, PC-er, minnekort og USB-enheter

NFC- og Wi-Fi-teknologi gjør at du enkelt kan overføre de nyeste bildene og filmene dine til Connect Station fra et Canon-kamera med NFC med bare ett trykk. Importer eksisterende bilder trådløst fra biblioteket på PC-en via Wi-Fi, eller bruk minnekortsporene og USB-tilkoblingen til å importere de nyeste bildene dine fra flere enheter. Det betyr at du kan gjenoppleve alle de dyrebare øyeblikkene dine på storskjermen hjemme på null komma niks.

USB-WI-FI

Følgesapp for smartenheter

Rask og enkel nedlasting og opplasting av filer fra smartenheter

Last ned den kostnadsfrie Connect Station-appen for iOS- og Android-enheter, og koble til smartenheten automatisk for å bla i, overføre og dele filer raskt og enkelt. Du kan enkelt laste opp og ned bilder og filmer* og deretter vise og organisere dem i Connect Station via et brukervennlig grensesnitt som er optimalisert for både nettbrett og telefon.

Ha alt på samme sted

Lagre bilder og filmer fra ulike enheter på ett sted

Du kan samle alle bilder og filmer på ett sted takket være tilkoblinger til flere enheter og Connect Station-harddisken på 1 TB. Det brukervennlige grensesnittet gjør det enkelt å vise bilder og filmer og organisere bildene dine i album. Du kan opprette sikkerhetskopier på en ekstern harddisk på 1 TB, noe som gir ekstra trygghet.

Diagram over kamerahus

Enkel deling

GPS demonstrasjon

Del bilder på sosiale medier, nettskyen eller en annen Connect Station

Del bildene og filmene dine raskt og enkelt på sosiale nettverk eller en annen Connect Station. Du kan laste opp innhold til nettskytjenester eller sosiale medier som Flickr®, Facebook™, Google™ og irista for enkel sikkerhetskopiering og deling. En HDMI-utgang gjør at du kan se bilder i Full HD på TV-en sammen med familie og venner.

Utskrift uten kabler

Skriv ut direkte fra Connect Station til den trådløse skriveren din

Bla gjennom. Velg. Skriv ut. Connect Station kobles til den trådløse skriveren din for å gi deg friheten til å skrive ut bildene dine, slik at du kan henge dem opp hjemme eller dele dem med familie og venner. Du kan ganske enkelt se gjennom bildene dine på TV-en og skrive ut favorittene dine.

trådløse skrivere

*Filmdeling med Connect Station-appen kommer våren 2017.

Omtale

Spesifikasjoner

Finn ut mer om funksjonene til Connect Station CS100 og hva den kan gjøre.

Importer bilder og filmer via Wi-Fi og NFC

Importer bilder og filmer via Wi-Fi og NFC

Send og motta

Send og motta fra andre Connect Station-enheter

Fullstendig tilkoblet

Fullstendig tilkoblet

1 TB lagringsplass

1 TB lagringsplass

Vis alle spesifikasjoner

Lær og utforsk

Hvordan du konfigurerer Connect Station CS100

Hvordan du konfigurerer og bruker Connect Station CS100

Denne videoserien veileder deg gjennom å konfigurere, koble til, overføre, vise, dele og sikkerhetskopiere de dyrebare minnene dine.

Vis videoene

Anbefalt for deg

Kompatible produkter