Canon SELPHY CP810

SELPHY CP810

Med SELPHY CP810 er det enkelt å lage flotte, varige utskrifter av bildene dine. Den er liten, elegant og bærbar, med vinklet LCD-skjerm og enkelt brukergrensesnitt, og kan skrive ut hvor som helst på under 1 minutt.

Fordeler

  • Elegant og ultrakompakt fotoskriver
  • Raske utskrifter med fotolabkvalitet
  • 6,8 cm (2,7 tommer) vinklet LCD-skjerm
  • Skriv ut fra minnekort, kameraer eller USB-pinner
  • ID-bildeutskrift
  • Utvalg av utskriftsformater
  • Automatisk bildeoptimalisering
  • 100-års utskrifter
  • Tilleggsbatteri
  • SELPHY-programvare for fotoutskrift

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon SELPHY CP810

Elegant og ultrakompakt fotoskriver


Den bærbare fotoskriveren SELPHY CP810 har en attraktiv og plassbesparende design som passer ethvert hjem.

Raske utskrifter med fotolabkvalitet


Hvem som helst kan skrive ut bilder med profesjonell kvalitet på mindre enn ett minutt, rett og slett ved å trykke på en knapp. Fargesublimasjonsteknologien sørger for utmerket dybde og gradering av fargene for å oppnå et liknende utseende og inntrykk som tradisjonelle fotografbilder, problemfritt og uten ventetid. Det tar for eksempel bare rundt 46 sekunder å skrive ut et bilde på størrelse med et postkort.

6,8 cm (2,7 tommer) vinklet LCD-skjerm


Den brukervennlige utformingen inkluderer en LCD-skjerm på 6,8 cm (2,7 tommer) med vippefunksjon for enkel betjening og visning. Skjerminstruksjonene er enkle å følge og inkluderer støtte for 13 språk.

Skriv ut fra minnekort, kameraer eller USB-pinner


For hurtigutskrifter er det bare å koble et PictBridge-kompatibelt kamera direkte til skriveren eller sette et minnekort inn i den integrerte kortleseren, som er kompatibel med et omfattende utvalg minnekort, inklusive SDXC. Du kan også skrive ut fra USB-minnepinner for enda større fleksibilitet.

ID-bildeutskrift


Enten det er for personlig eller profesjonell bruk, kan du med ID-bildeutskrift opprette og skrive ut ID-bilder i en rekke forskjellige standardiserte størrelser eller angi en egendefinert størrelse. Skriv ut flere ID-bilder i samme eller forskjellige størrelser på ett ark for å spare papir.

Utvalg av utskriftsformater


SELPHY CP810 byr på mange forskjellige måter å dele minner på. Du kan lage utskrifter i postkort-(148 x 100 mm), L (119 x 89 m) eller kredittkortformat (86 x 54 mm) på et øyeblikk.

Auto Image Optimize


Automatisk bildeoptimalisering med motiv- og ansiktsgjenkjenning sikrer supre resultater. Denne funksjonen oppdager og korrigerer fargeforstyrrelser og justerer motivenes og ansiktenes lysstyrke og farger, samtidig som den reduserer uønsket støy, slik at bildene blir ekstra klare og rike.

100-års utskrifter


Utskriftene påføres et beskyttende belegg som sørger for at de varer lenge. Belegget beskytter mot sprut, søl og falming og sørger for at bildene holder seg fine i inntil 100 år når de oppbevares i album.

Tilleggsbatteri


Skriv ut på farten, innendørs eller utendørs, med den oppladbare batteripakken NB-CP2L (krever CG-CP200 laderadapter). Én enkelt opplading gir 36 utskrifter i postkortstørrelse.

SELPHY-programvare for fotoutskrift


Med SELPHY-programvaren for fotoutskrifter kan du på en enkel måte lage din egen kalender, velge dekorative rammer eller legge til utklipp og snakkebobler i kreativ utskriftsmodus.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon SELPHY CP810, funksjonene og hva den kan gjøre.

Advanced size options for ID Photos

Avanserte formatalternativer for ID-bilder

Intelligent correction

Intelligent korrigering

Long-lasting Canon quality

Langvarig Canon-kvalitet

Print on the go

Skriv ut på farten

Postcard size prints

Utskrifter i postkortformat

Utskrifter i kredittkortformat

Credit card size stickers

Klistremerker i kredittkortformat

Creative mini-sticker printing

Utskrift av kreative miniklistremerker