Expertise sector header image

Ekspertise

Vi vet at det å kjøpe en produksjons- eller storformatskriver er en stor investering. Canon-eksperter gir deg hjelpen du trenger for å ta den riktige avgjørelsen.

Vi er med deg hele veien

Vi er lommekjennt i bransjen og vet hva som kreves i den. Så når du inngår et samarbeid med Canon, kan du føle deg trygg på at vi kommer til å identifisere og levere de mest effektive løsningene som oppfyller behovene til bedriften din. Hvert eneste steg på veien tilbyr vi omfattende ekspertise samt støtte og råd som hjelper deg med å forbli konkurransedyktig og finne smartere måter å jobbe på.

Bli oppdatert på de siste bransjenyhetene

Think Retail Guide

Think Retail Guide

Les vår Think Retail-veiledning, et blad med det siste innen salgsinnsikt og trender som identifiserer utskriftens rolle i dagens retailmarked.

Think Packaging Guide

Think Packaging Guide

Les Think Packaging-veiledningen vår, et blad med det siste innen salgsinnsikt og trender som identifiserer utskriftens rolle i dagens emballasjemarked.

Think Creative Guide

Think Creative Guide

Les Think Design-veiledningen vår, et magasin med det siste innen salgsinnsikt og trender som identifiserer utskriftens rolle i dagens designmarked.

Think Build Guide

Think Build Guide

Les Think Build-veiledningen vår, et blad med det siste innen innsikt og trender som identifiserer trykkingens rolle i dagens bygg- og anleggsbransje.

Think Décor Guide

Think Décor Guide

Les Think Décor-veiledningen vår, et blad med det siste innen innsikt og trender innen innredning i Europa som identifiserer den digitale utskriftens rolle i dagens innredningsbransje.

Think Personal Guide

Think Personal Guide

Les Think Personal-veiledningen vår, et blad med innsikt i trenden personlig tilpasning og mulighetene utskrift kan gi denne verdifulle tjenesten.

Oppdag de beste produktene for bedriften din

Choosing the right UV Flatbed Printer

Velg rett UV Flatbed-skriver (pdf)

En veiledning til å velge UV Flatbed-skriveren som passer for din bedrift

Essential Business Builder Program

Essential Business Builder-programmet

Dette programmet kan gi fordeler til alle utskriftsvirksomheter – fra interne virksomheter til kommersielle utskriftsorganisasjoner. Få skreddersydd rådgivning og veiledning til rett tid fra uavhengige eksperter i bransjen, som hjelper deg med å løse kritiske problemer for bedriften og forbedre resultatene.

THINK Guides

THINK Guides

Disse innsiktsveiledningene analyserer de raskt voksende retail-, design- og emballasjemarkedene og hvordan utskriftsleverandører kan bli en del av disse.

Business Bytes

Business Bytes

Business Bytes er en pan-europeisk hub for nyttig, upartisk forretningsekspertise, som leveres og drives av Canon. Innholdet blir skrevet av bransjeeksperter både fra Canon og andre selskaper, og leses av bedriftsledere og innovatører i hele Europa.