Game Faces

GAME FACES

Hva er ditt spesielle spilløyeblikk?

Er det lettelsen når sluttbossens HP når null etter et langt raid med klanen din? Tilfredsstillelsen etter å ha vunnet en kamp på overtid? Kanskje er det spenningen ved endelig å få tak i et sjeldent bytte? Eller kanskje det er den hjerteskjærende følelsen av en zombie som dukker opp fra ingensteds?

Disse øyeblikkene er for spesielle til ikke å bli delt. Derfor slo vi oss sammen med fire nordiske strømmere for å fange reaksjonene deres med kameraene våre mens de spilte. Sammen med dem og fellesskapet deres feiret vi hver eneste følelse.

Vi kaller det: Game Faces.

VIS OSS DITT GAME FACE

Del ditt beste Game Face og få sjansen til å vinne et Canon Streaming-oppsett.
Send inn et bilde eller et skjermbilde fra ditt kamera eller webkamera, tatt mens du spiller et spill, og del en beskrivelse av hva som skjer på skjermen.

De beste Game Faces vil bli sett av våre nordiske streamere på en Twitch-stream hvor de vil feire alle følelsene i gaming og kåre en vinner hver.

PREMIENE

Den perfekte streamingpakken.

SE SPILLANSIKTENE

New Game Faces video

MØT STREAMERENE

Vi inngikk et samarbeid med fire streamere for å fange deres Game Faces.

Vi ga dem et splitter nytt streaming-oppsett fra Canon og lot dem gjøre det de gjør best: Spille.

ALT DU TRENGER FOR Å STREAME

Løft livestreamen din med Canons strømmeløsninger.

THE CANON EOS R50

Ta innholdet ditt til neste nivå

Det allsidige Canon EOS R50 er det perfekte verktøyet for ambisiøse filmskapere.
Med ultrahurtig fokus, god ytelse i svakt lys og 4K-videofunksjoner er Canon EOS R50 mer enn kapabel til både streaming, vlogging og alt derimellom.

EOS R50

THE CANON EOS RF-S 10-18MM

Fang hver eneste del av handlingen

Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM er et supervidvinkelobjektiv som sørger for at alt som skjer kommer med i bildet. Dette supervidvinkelobjektivet har en liten formfaktor og en rask og stillegående STM-motorisert autofokus som sørger for at du får med deg alt som skjer, både i bildet og i fokus.

Canon Camera

START MED STREAMING

Det har aldri vært enklere å starte å streame. Med Canon EOS R50 eller Canon Powershot V10 trenger du bare en USB-C-kabel, så kan streame med 30 bilder per sekund via plug and play. Hvis du vil streame som proffene, trenger du et opptakskort, og EOS R50 kan sende ut 60 bilder per sekund via HDMI.

FINN RIKTIG UTSTYR FOR DEG

Ta en titt på Canons strømmeløsninger og finn det som passer perfekt til innholdet ditt.