OUT OF THE COMFORT ZONE

Vi har utfordret fire team med innholdsskapere fra Norden til å gå ut av komfortsonen sin. I tre unike utfordringer satte de både Canons nyeste kameraer og seg selv på prøve.
OUT OF THE COMFORT ZONE

MØT INNHOLDSSKAPERNE

Bli kjent med de fire nordiske teamene av innholdsskapere som var de første til å prøve ut Out Of The Comfort Zone-utfordringen.
 • DET DANSKE TEAMET

  Møt det danske teamet, Ane og Cille. De er gode venner og innholdsskapere. De har et godt øye for mote og intreørdesign, og dette kommer virkelig frem i innholdet deres. Som stolte mødre er familielivet en viktig del av innholdet de lager.

 • DET FINSKE TEAMET

  Møt det finske teamet, Janita og Tara, og sammen er de mye forskjellig innhold. Janita er kjent for sin fotografering og jobber som moteinfluenser, mens Tara ble kåret til årets finske matinfluencer med sitt fantastiske matinnhold. Interessen deres er forskjellig, emn de deler lideskapen for å lage enestående innhold

 • DET NORSKE TEAMET

  Møt det norske teamet, Elias og Kajsa, et norsk par som elsker å reise og dokumentere. De reiser verden rundt og skaper minner for livet - enten det er i campingvanen deres eller i mer tropiske omgivelser.

 • DET SVENSKE TEAMET

  Møt det svenske teamet Josefine og Christin. Sammen deler de lidenskapen for mat og matlagning. Josefine jobber med matinfluencer og Christin jobber som profesjonell kokk og kokebokforfatter. Sammen har de flere års erfaring for kameraet og skaper spennende innhold til alt som er lekkert.

Prøv et av våre Canon-kameraer helt gratis

Er du klar til å gå ut av komfortsonen mens du prøver et nytt kamera fra Canon? Registrer deg nedenfor for å prøve Canon EOS R50 eller PowerShot V10 gratis i tre spennende innholdsutfordringer. Disse utfordringene er laget for å transformere og inspirere måten du lager innholdet ditt på.

Det er et begrenset antall kameraer å prøve, så meld deg på raskt.
Registrer deg
Try a Canon Camera for free

CANON POWERSHOT V10

Det lille vloggekameraet som får plass i lommen

Dette er det perfekte kameraet for innholdsskapere på farten. 4K-sensoren med vidformat og steriomikrofon er designet for den optimale vloggeopplevelsen i et lite format.

Pocket-sized vlogging perfection

CANON EOS R50

Ta innholdet ditt til nye høyder

Det allsidige Canon EOS R50 er det perfekte kameraet for ambisiøse innholdsskapere. Med en ultrarask fokus, god kvalitet i lite lys og 4K video er Canon EOS R50 mer enn nok i stand til å skape drømmeinnholdet ditt.

THE CANON EOS R50

Pakk opp den neste generasjonen av Canon-kameraer

Se reaksjonen til de fire teamene når de åpner opp Canon EOS R50 og PowerShot V10.
Unbox-image

Høydepunkter fra den nordiske utfordringen

Hva skjedde når fire team ble utfordret til å gå ut av komfortsonen sin? Se resultatet
wrap-up_image