Canon EF 100mm f/2 USM

EF 100mm f/2 USM

EF 100mm f/2 USM er et kort teleobjektiv med stor blenderåpning, perfekt for portretter. Objektivet komprimerer ansiktstrekk og sørger for at motivet fremheves mot en uskarp bakgrunn.

Fordeler

  • Middels teleobjektiv
  • Rask blenderåpning på f/2
  • USM-fokusmotor med fullstendig manuell fokusering
  • Nærgrense på 90 cm
  • 58 mm filterstørrelse
  • Super Spectra-belegg reduserer skygger og reflekser

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 100mm f/2 USM

Stor brennvidde og kompakt størrelse


EF 100mm f/2 USM har en stor maksimal blenderåpning, men er fortsatt relativt kompakt. Med 100 mm brennvidde kan fotografer ha en komfortabel arbeidsavstand fra motivet, og dette bidrar også til å komprimere perspektivet. Skarpe, klare bilder oppnås ved alle blenderåpninger i hele området.

Stor f/2-blenderåpning


En stor maksimal blenderåpning på f/2 gir enestående hastighet for fotografering under dårlige lysforhold uten blits. Fotografering med slike store blenderåpninger gjør bakgrunnen ufokusert og fremhever motivet.

Jevnt uskarp bakgrunn


En nesten sirkulær blender gir ufokuserte områder en mykere, mer enhetlig følelse. Skarpe objekter i forgrunnen skiller seg ut mot en jevnt uskarp bakgrunn.

Ultrasonisk fokusering


En ringformet ultrasonisk motor driver autofokusen svært raskt og nesten helt stille. Utmerket dreiemoment sørger for at fokuspunktet oppnås nøyaktig uten overskyting. I tillegg er fast manuell overstyring tilgjengelig, noe som gjør det mulig å justere fokus uten å forlate AF-modus.

Super Spectra-belegg


Super Spectra-belegg sørger for nøyaktig fargebalanse og forbedret kontrast. De reduserer også gjenskinn og skygger – et vanlig problem som forårsakes av at lys spretter av kameraets sensor.

Integrering med E-TTL II-blitsmåling


Objektivet overfører avstandsinformasjon tilbake til et kompatibelt EOS-kameras E-TTL II-blitssystem for å sikre optimal blitsmåling.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 100mm f/2 USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Related Products

Kan vi hjelpe deg med å velge ditt neste objektiv?

Objektivvelgeren veileder deg gjennom utvalget vårt av objektiver og hjelper deg med å finne det som passer perfekt for deg og EOS-kameraet ditt.

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.