Canon EF 14mm f/2.8L II USM

EF 14mm f/2.8L II USM

EF 14mm f/2.8L II USM er et vidvinkelobjektiv som brukes av krevende profesjonelle. Bruk av UD og asfæriske linseelementer gir utmerket bildekvalitet. Største blenderåpning er f/2,8, noe som er ypperlig under svake lysforhold.

EF 14mm f2.8L II USM

Fordeler

  • Konstruksjon for L-serien med spesielle tetninger mot støv og fuktighet
  • Stor f/2,8 blender
  • Asfæriske linseelementer og UD-linseelementer
  • Autofokus med ring-USM og manuell overstyring
  • Rund blenderåpning
  • Super Spectra-belegg som reduserer refleks og skygger

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 14mm f/2.8L II USM

Et spesielt perspektiv


EF 14mm f/2.8L II USM dekker en synsvidde på hele 114°, som er mer enn den menneskelige synsvidden. Ideell for fotografering av mindre rom, store objekter på kort avstand eller dramatisk landskap. Dette uttrykksfulle objektivet kan også brukes til å skape et skarpt skille mellom objekter i forgrunnen og resten av bakgrunnen.

L-seriens konstruksjon


Som alle objektiver i L-serien kombinerer EF 14mm f/2.8L II USM presisjonsoptikk med uovertruffen kvalitet, pålitelighet og brukervennlighet. Tetning mot støv og fuktighet beskytter effektivt mot naturkreftene, selv i svært dårlig vær.

Stor f/2,8 blender


Med den maksimale blenderen på f/2,8 kan man ta bilder raskt uten blits selv under svake lysforhold, og den gir også god dybdeskarphet.

Asfæriske linser og UD-glass


Objektivet inneholder to ulike spesialmaterialer for optimal visuell ytelse: asfæriske linser som korrigerer sfæriske avvik og Super UD-glass (ultralav fargespredning) for å eliminere sekundære kromatiske avvik. Resultatet blir en skarp, forvrengningsfri bildekvalitet med høy kontrast helt ut i bilderutens periferi.

Ring-USM for autofokus med manuell overstyring


Canons ringformede USM for autofokus bruker vibrasjoner med ultralydsfrekvenser for rask, eksakt og nesten lydløs drift med utmerket vridningsmoment. Fokus med manuell overstyring, via en stor ring som ikke roterer ved autofokusering, gjør at fotografen kan fininnstille direkte.

Super Spectra-belegg


Super Spectra-belegg gir korrekt fargebalanse og høy kontrast, og demper dessuten refleks og skygger ved å absorbere lyset som reflekteres fra interne linser og digitale EOS-sensorer.

Rund blenderåpning


En sirkelformet blender gir jevn og myk bakgrunnsuskarphet – perfekt for å isolere objekter ved stor blenderåpning, eller for portrettbilder.

Tilbehør


EF 14mm f/2.8L II USM har en innebygd kronbladformet motlysbeskyttelse for den fremre linsen, noe som forbedrer kontrasten og hindrer flimmer. Objektivdeksel og mykt etui medfølger.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 14mm f/2.8L II USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Related Products

Kan vi hjelpe deg med å velge ditt neste objektiv?

Objektivvelgeren veileder deg gjennom utvalget vårt av objektiver og hjelper deg med å finne det som passer perfekt for deg og EOS-kameraet ditt.

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.