Canon EF 20mm f/2.8 USM

EF 20mm f/2.8 USM

Med bred visningsvinkel og utvidet dybdeskarphet er EF 20mm f/2.8 er et flott valg for fotografer som tar bilder av landskap, arkitektur eller reportasje. Et objektiv som kan brukes nesten hvor som helst.

Fordeler

  • Ultravidvinkelobjektiv med synsvinkel på 94°
  • USM-fokusmotor med fullstendig manuell fokusering
  • Nærgrense på 25 cm
  • Super Spectra-belegg

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 20mm f/2.8 USM

Dynamisk vidvinkeldesign


Ved å tilby et synsfelt på 94˚ kan EF 20mm f/2.8 USM dekke mer enn hele det menneskelige synsfeltet. Et flott objektiv for landskaps- eller dokumentarfotografer. Forvrengning korrigeres i høy grad for et naturlig perspektiv når du fotograferer arkitektur og interiør.

Rask maksimal blenderåpning


En maksimal blenderåpning på f/2,8 gir mulighet for håndholdt fotografering uten blits i lite lys når stativ er upraktisk.

Asfæriske linser og UD-glass


Objektivet inneholder asfæriske elementer for optimal visuell ytelse som korrigerer sfæriske avvik og Super UD-elementer (ultralav fargespredning) for å eliminere kromatiske avvik. Resultatet blir en skarp, forvrengningsfri bildekvalitet med høy kontrast helt ut i bilderutens periferi.

Ultrasonisk fokusering


En ringformet ultrasonisk motor driver autofokusen svært raskt og nesten helt stille. Utmerket dreiemoment sørger for at fokuspunktet oppnås nøyaktig uten overskyting. I tillegg er fast manuell overstyring tilgjengelig, noe som gjør det mulig å justere fokus uten å forlate AF-modus.

Super Spectra-belegg


Super Spectra-belegg sørger for nøyaktig fargebalanse og høy kontrast. De motvirker i tillegg reflekser og skygger ved å absorbere lys som ellers ville bli reflektert av interne linseelementer og kameraets digitale sensor.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 20mm f/2.8 USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Related Products