Canon EF 28mm f/1.8 USM

EF 28mm f/1.8 USM

Utformingen av EF 28mm f/1.8 USM gir en balanse mellom pris og optisk ytelse, mens den raske blenderåpningen på f/1,8 gir mulighet for håndholdt fotografering i lite lys.

Fordeler

  • Bred 75° visningsvinkel på fullformatkameraer
  • Rask blenderåpning på f/1,8
  • USM-fokusmotor med fullstendig manuell fokusering
  • Nærgrense på 25 cm
  • Asfærisk linseelement
  • 58 mm filterstørrelse

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 28mm f/1.8 USM

Rask og bred


Objektivets store maksimale blenderåpning på f/1,8 betyr at fotografer kan bruke rask lukkerhastighet under en rekke forskjellige lysforhold og oppnå uskarp bakgrunn ved å kontrollere dybdeskarpheten. Et asfærisk linseelement korrigerer forvrengning og sikrer at bildet blir skarpt over hele rammen.
Med EOS-kameraer med sensor i APS-C-format gir EF 28mm f/1.8 IS USM en synsvinkel tilsvarende 45 mm objektiv på et fullformatkamera, så dette er et perfekt standardobjektiv for rask blenderåpning.

Ultrasonisk fokusering


En ringformet ultrasonisk motor driver autofokusen svært raskt og nesten helt stille. Utmerket dreiemoment sørger for at fokuspunktet oppnås nøyaktig uten overskyting. I tillegg er fast manuell overstyring tilgjengelig, noe som gjør det mulig å justere fokus uten å forlate AF-modus.

Super Spectra-belegg


Super Spectra-belegg sørger for nøyaktig fargebalanse og forbedret kontrast. De reduserer også gjenskinn og skygger – et vanlig problem som forårsakes av at lys spretter av kameraets sensor.

Integrering med E-TTL II-blitsmåling


EF 28mm f/1.8 USM overfører avstandsinformasjon tilbake til et kompatibelt EOS-kameras E-TTL II-blitssystem for å sikre optimal blitsmåling.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 28mm f/1.8 USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Related Products