Objektiver for speilreflekskameraer

Canon EF 35mm f/1.4L II USM

Et profesjonelt vidvinkelobjektiv med et naturlig perspektiv, en blenderåpning på f/1.4 og gode egenskaper i lite lys.

Fordeler

 • En vidvinkelvisning med et naturlig perspektiv

 • Utmerket ytelse i lite lys og kontroll over dybdeskarphet

 • Setter en ny standard innen bildekvalitet

 • Fokuserer raskt og stille

 • Ta bilder i krevende omgivelser

Detaljerte funksjoner

 • Har en vidvinkelvisning med et naturlig perspektiv

  Et klassisk vidvinkelobjektiv med brennvidde på 35 mm som er mye brukt av dokumentarfotografer på grunn av muligheten til å fange opp et motiv i omgivelsene sine uten å forvrenge perspektivet.

 • Suverene resultater i svakt lys

  En stor maksimal blenderåpning på f/1.4 slipper inn to trinn mer lys enn et zoomobjektiv på f/2.8, noe som gjør det til et ideelt objektiv for håndholdt fotografering i svakt lys.Fotografering med stor blenderåpning gjør det mulig med begrenset dybdeskarphet. Denne typen grunn fokus er en metode du kan bruke til å fremheve motivet mot en bakgrunn, og det er spesielt effektivt når det er kombinert med objektivets vidvinklede synsfelt.Objektivets blenderåpning med ni lameller gjengir ufokuserte områder jevnt og naturlig.

 • Setter en ny standard innen bildekvalitet

  Optikk for brytning av blått spektrum, laget av et organisk optisk materiale som er utviklet av Canon, tar seg av fargefrynser ved å rette kromatiske avvik i større grad enn det som har vært mulig før.Optikk med ultralav dispersjon (UD) og to asfæriske linseelement gir knivskarp bildekvalitet i hele rammen – selv når objektivet brukes med størst blenderåpning.Subwavelength structure-belegg øker kontrast og beskytter mot gjenskinn og skygger når du tar bilder i motlys.

 • Fokuserer raskt og diskré, slik at du kan fange opp uventede øyeblikk

  USM-autofokus av ringtypen gir rask, presis og nesten lydløs fokusering, slik at du kan jobbe uten å forstyrre motivet.Fulltids manuell fokusering gjør det mulig å justere fokuset uten å endre fokuseringsmodus eller fjerne kameraet fra øyet.

 • Ta bilder i krevende omgivelser

  Kvaliteten til Canons legendariske L-serie gir deg selvtillit og gjør det til et robust kamera. Værforsegling beskytter mot støv og fuktighet, mens et fluorbelegg beskytter forsiden og baksiden av objektivet mot fett og smuss og gjør det enklere å rengjøre.

 • Optikk for brytning av blått spektrum

  Canon har utviklet optikk for brytning av blått spektrum (BR), som tar seg av fargefrynser for objektiver med stor diameter. Det skreddersydde organiske materialet retter frynser bedre enn andre teknologier som fluoritt, ultralav dispersjon (UD) og Super UD-glass. Fargefrynser forårsakes av kromatisk avvik – et fenomen der lys i forskjellige farger fokuseres på forskjellige punkter. Det optiske BR-materialet i EF 35mm f/1.4L II USM minimerer denne effekten. Andre elementer i objektivet kan dermed optimaliseres for å gi overlegen skarphet, kontrast og bestandighet mot gjenskinn.

Canon EF 35mm f/1.4L II USM
Omtale

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.
Finn ut mer