Canon EF 50mm f/1.2L USM

EF 50mm f/1.2L USM

Med den største blenderåpningen av alle objektivene i serien er EF 50mm f/1.2L USM det ultimate standard og portrettobjektivet; ideelt for profesjonelle fotojournalister som ønsker dybdekontroll eller bruke kameraet innendørs uten blits.

Fordeler

  • L-seriens konstruksjon og utseende
  • Stor f/1,2 blenderåpning
  • Hurtig, stille autofokusering
  • Super Spectra-belegg
  • Sirkulær blenderåpning for suveren bakgrunnsuskarphet
  • Sender avstandsinformasjon til kameraer med E-TTL II blitssystemet
  • Mykt etui og solblender

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 50mm f/1.2L USM

L-serie kvalitet


EF 50mm f/1.2L USM har Canons høyeste standard av presisjonsoptikk. L-serien er Canons serie med profesjonelle objektiver, og en kombinasjon av utmerket bildekvalitet og optimal bruk med støv og vannbestandig konstruksjon.

Stor f/1.2 blenderåpning


Den store blenderåpningen på f/1.2 gir utrolige resultater ved bruk under dårlige lysforhold. Det er ikke nødvendig å bruke blits og den store blenderåpningen gir også bra dybdekontroll.

Suveren bakgrunnsuskarphet


En sirkulær blenderåpning skaper attraktive, jevne bakgrunnsuskarpheter; ideelt for å fremheve gjenstander eller modeller ved bruk av stor blenderåpning, og for portrettfotografering.

Hurtig, stillegående autofokusering


Ringtype USM (Ultrasonic motor) bruker ultrahøye frekvensvibrasjoner for å oppnå hurtig autofokusering, tilnærmet lydløst. En høyhastighets CPU og forbedret AF algoritme, øker i tillegg AF hastigheten. Et godt vridningsmoment sørger for at objektivet stopper presis i det riktig fokus oppnås. Manuell elektronisk fokus er også tilgjengelig, uten at man må forlate AF.

Super Spectra-belegg


Super Spectra-belegget undertrykker skinn og skygger som har en tendens til å oppstå i digitalkameraer på grunn av reflekser fra bildesensoren. Riktig fargebalanse og økt kontrast gir bilder med naturtro gjengivelse.

Sender avstandsinformasjon til E-TTL II


Objektivet sender avstandsinformasjon tilbake til E-TTL II blitssystemet i kompatible EOS kameraer for å oppnå optimal blitsmåling.

Tilbehør


EF 50mm f/1.2L USM objektivet leveres med solblender og mykt etui.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 50mm f/1.2L USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Related Products