Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

En helt ny allsidighet og kreativitet med telezoomobjektiver. Verdens første kamerazoom med DO-element: banebrytende presisjonsoptikk gir et kompakt format, lav vekt og fantastisk bildekvalitet.

Fordeler

  • 3-lags DO-element
  • 9,99 cm
  • Fantastisk bildekvalitet
  • Optisk bildestabilisator
  • Lydløs, høyhastighets AF
  • Full-tids manuell fokus
  • Sirkulær diagram for behagelig bakgrunns-uskarphet
  • Zoom ring-lås
  • E-TTL II avstandsmåling
  • Linsebelegg spesialdesignet for bruk på digitalkamera

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

DO-faktoren


EF 70-300mm f/4,5-5,6 DO IS USM er verdens eneste zoomobjektiv med DO-element. Introduksjonen av et nytt trelags DO-element gjør ikke bare objektivet raskere, men sikrer også en suveren bildeytelse. DO-elementet kombineres med normale refraksjonselementer som kompenserer for fargeavvik. Dette gir en fargeavvikskorrigering som man tidligere kun oppnådde med fluorittelementer eller objektiver med ultralav dispersjon (UD-objektiv). Resultatet: en uforlignelig bildekvalitet i en eksepsjonelt kompakt innpakning.

Bildestabilisator


Canons anerkjente optiske bildestabilisatorteknologi (IS) kompenserer for ca. tre trinn uten merkbar økning av bildeskarpheten. Dermed blir håndholdt fotografering mulig i enormt mange situasjoner, og du slipper å dra rundt på et upraktisk stativ. Betydelige bevegelser i en retning tolkes automatisk som bevisst panorering. Korrigeringen stoppes i den relevante retningen, og dermed forhindres retur-rystelser.

Ultrasonisk motor


En USM av ringtypen gir høy hastighet, høy presisjon, supereffektiv og nærmest lydløs autofokusering med dreiningsmoment som gir rask respons og presis stopp. Bruk av USM muliggjør også fulltids manuell fokusering uten at autofokusmekanismen skades.

Attraktiv defokusering


Blenderåpningen styres med en EMD (elektromagnetisk diafragme) for rask, lydløs og presis kontroll, og objektivet har et sirkulært blenderdiafram som gir en behagelig bakgrunns-uskarphet.

Fungerer med EOS


Drivermønsteret på objektivet er spesialdesignet for å spesifikt matche den siste EOS-serien, og dra mest mulig nytte av objektivets hastighetsfortrinn. Avstandsinformasjon gir høyere presisjon ved måling av fokuslinket E-TTL II blitsfotografering.

I harmoni med miljøet


Kun blyfritt glass benyttes i objektivoptikken, noe som er helt i tråd med Canons strenge miljøpolitikk.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM Omtale

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Kan vi hjelpe deg med å velge ditt neste objektiv?

Objektivvelgeren veileder deg gjennom utvalget vårt av objektiver og hjelper deg med å finne det som passer perfekt for deg og EOS-kameraet ditt.