Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

Avansert tretrinns bildestabilisatorteknologi (IS) gjør EF 70-300 mm f/4-5,6 IS USM til et ideelt telezoomobjektiv for fotografering i svak belysning og med lavere lukkerhastighet, uten kameraristing.

Fordeler

  • Kraftig forstørrelse og likevel rimelig
  • Tretrinns bildestabilisator
  • UD-objektivelement og Super Spectra-belegg
  • Sirkulær blenderåpning gir behagelig bakgrunnsuskarphet
  • Rask, stillegående autofokus

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

Høy forstørrelse til en rimelig pris


Det kraftige, men rimelige, EF 70-300 mm f/4-5,6 IS USM vil appellere til natur- og sportsfotografer som vil ta skarpere håndholdte bilder. Når objektivet monteres på et EOS-kamera med en sensor i APS-C-format, får du en bildevinkel tilsvarende et 112-480 mm-objektiv på et digitalt speilreflekskamera med fullformat.

Bildestabilisator


EF 70-300 mm f/5-5,6 IS USM har en tretrinns bildestabilisator (IS), noe som gjør det ideelt til håndholdte bilder. Lukkerhastigheter som er opptil tre trinn langsommere enn det som vanligvis kan brukes, uten større synlig uskarphet. Når du panorerer horisontalt, kan IS-systemet stilles inn til bare å korrigere for uønsket vertikal risting, og systemet slår seg av når kameraet monteres på et stativ.

UD-objektivelement


Et UD-objektivelement i glass (ultralav fargespredning) korrigerer kromatiske avvik og gir høy oppløsning og kontrast gjennom hele zoomområdet. Objektivet lages bare av miljøvennlig, blyfritt glass.

Super Spectra-belegg


Super Spectra-belegg sørger for nøyaktig fargebalanse og forbedret kontrast. De reduserer også gjenskinn og skygger – et vanlig problem som forårsakes av at lys spretter av kameraets sensor.

Behagelig bakgrunnsuskarphet


En praktisk talt sirkelformet blenderåpning med elektromagnetisk kontroll gir områder som er ute av fokus, en mykere, jevnere følelse og gjør at motiver som er i fokus, synes bedre mot uskarpe bakgrunner.

Ultrasonisk fokusering


En ultrasonisk motor driver autofokusen svært raskt og nesten helt stille. Utmerket dreiemoment sørger for at fokuspunktet oppnås nøyaktig uten overskyting.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM, funksjonene og hva den kan gjøre.