Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

EF 70-300mm f/4-5,6L IS USM er en del av Canons prestisjetunge L-serie, som tilbyr fortreffelig ytelse med et fleksibelt zoomområde og fremragende bildekvalitet i en robust og kompakt design.

Fordeler

  • Telezoom-objektiv med høy ytelse
  • Del av Canons anerkjente L-serie
  • 4-trinns bildestabilisator
  • To UD-elementer
  • Meget støv- og vannbestandig
  • 8-bladers rund blenderåpning
  • Rask og stillegående autofokus
  • Kompatibel med en stativkrage

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Telezoom-objektiv med høy ytelse


Med en brennvidde på 70-300mm, er EF 70-300mm f4-5.6L IS USM et kompakt og allsidig telefoto-objektiv som leverer eksepsjonell bildekvalitet. Ideelt for dyre- og sportsfotografer, samt fotojournalisme og portretter.

L-serie-kvalitet


L-serien er Canons flaggskipserie med profesjonelle objektiver og representerer det ypperste innen presisjonsdesignet EF-optikk. L-seriens objektiver kombinerer overlegen ytelse med glimrende håndtering, og er meget støv- og fuktighetsbestandig.

4-trinns bildestabilisator


En 4-trinns optisk bildestabilisator – spesielt utviklet for objektivets bestemte brennviddeområde – motvirker uskarphet, som kan forekomme ved fotografering uten stativ eller lang lukketid. Automatisk panoreringsdeteksjon sørger for effektiv ytelse når du følger objekter i bevegelse, og siden IS-systemet befinner seg i objektivet, er resultatene synlige gjennom søkeren under fokusering.

To UD-elementer


To UD-linser sorger for optimal bildekvalitet og skarphet ved å så godt som eliminere kromatisk avvik.

Kreativt uskarp bakgrunn


En 8-bladers rund blenderåpning på EF 70-300mm f4-5.6L IS USM skaper en vakker uskarp bakgrunn, slik at motivet ditt fremheves med dramatisk effekt.

Rask, stillegående autofokus


En ringformet USM (ultrasonisk motor) bruker vibrasjoner med ultrasonisk frekvens for å drive en ekstremt rask autofokus nesten lydløst. Høyhastighets CPU og optimaliserte AF-algoritmer bidrar ytterligere til den høye AF-hastigheten. Godt dreiningsmoment sørger for at linsegruppen stopper når fokus er funnet. Fast elektronisk manuell fokus-overstyring er tilgjengelig uten at du må deaktivere AF.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Related Products

Telefotoobjektiver

Utstyrt med økt brennvidde, slik at du kommer tettere på motivet uten å forstyrre det.