Canon EF 85mm f/1.8 USM

EF 85mm f/1.8 USM

En kort telebrennvidde, kombinert med en stor maksimal blenderåpning og rask autofokus, gjør EF 85mm f/1.8 IS USM perfekt for enhver fotograf som tar portrettbilder.

Fordeler

  • Rask blenderåpning på f/1,8
  • Kort/middels teleobjektiv
  • USM-fokusmotor med fullstendig manuell fokusering
  • Nærgrense på 85 cm
  • 58 mm filterstørrelse
  • Super Spectra-belegg reduserer skygger og reflekser

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 85mm f/1.8 USM

Et praktisk og bærbart teleobjektiv


EF 85mm f/1.8 USM produserer bilder som er klare og skarpe ved alle blenderåpninger. En nesten sirkelformet blenderåpning gir områder som er ute av fokus, en mykere, jevnere følelse og gjør at motiver som er i fokus, synes bedre mot uskarpe bakgrunner. Objektivet har et ikke-roterende fremre element under fokusering, noe som gir mulighet for bruk av spesialistfiltre (for eksempel polariserende og graderte).

Stor blenderåpning på f/1,8


Med en stor maksimal blenderåpning på f/1,8 kan fotografer ta håndholdte bilder i vanskelig, lite lys, samt begrense dybdeskarpheten for kreative effekter.

Komprimert perspektiv i portrettbilder


Den korte telefotofokallengden til objektivet komprimerer perspektivet litt og reduserer størrelsen av fremtredende ansiktstrekk for et flatterende resultat.

Ultrasonisk fokusering


En ringformet ultrasonisk motor driver autofokusen svært raskt og nesten helt stille. Utmerket dreiemoment sørger for at fokuspunktet oppnås nøyaktig uten overskyting. I tillegg er fast manuell overstyring tilgjengelig, noe som gjør det mulig å justere fokus uten å forlate AF-modus.

Super Spectra-belegg


Super Spectra-belegg sørger for nøyaktig fargebalanse og forbedret kontrast. De reduserer også gjenskinn og skygger – et vanlig problem som forårsakes av at lys spretter av kameraets sensor.

Integrering med E-TTL II-blitsmåling


Objektivet overfører avstandsinformasjon tilbake til et kompatibelt EOS-kameras E-TTL II-blitssystem for å sikre optimal blitsmåling.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 85mm f/1.8 USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Related Products

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.