Objektiver for EOS M

Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

Et kompakt makroobjektiv med nyskapende, innebygd Macro Lite-blits, egner seg godt til fotografering av intrikate detaljer på bittesmå motiver.

Tre inn i den unike verdenen til makro

Du kan bruke dette innovative og kompakte makroobjektivet for EOS M-serien fra Canon til å forstørre intrikate detaljer ved motivet. Du kan lyse opp motivene med verdens første autofokusobjektiv med innebygd Macro Lite-blits. Du kan komme nærmere motivet enn noensinne takket være forstørrelsen på 1,2x

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM er fantastisk for:

 • Makro

  Oppdag naturens små hemmeligheter. Forstørr strukturer som vanligvis skjuler seg i detaljene til blomster, insekter, frukt og væsker.

 • Mat

  La kameraet fange inn skinnende sauser, lekre sushibiter og de kompliserte detaljene i gourmetmat. Ta bilder av smakfull mat som gir deg vann i munnen.

 • Reise

  Reisefotografering er ikke bare for globetrottere. Ta deg en tur ut i verden. Sightseeing, rolige dager og spontane miniferier er alle minner som er verdt å feste til film.

 • Portrett

  Passer perfekt til å fange inn ansiktsuttrykkene til venner og familie i bryllup eller andre selskaper og arrangementer.

Ta kontroll over lyset

Innebygd Macro Lite-teknologi
Dette objektivet i EF-M-serien har to innebygde LED-lyskilder (Macro Lite) som du kan kontrollere. Denne funksjonen gir ekstra belysning foran objektiver, slik at uønskede skygger som ofte oppstår under makrofotografering, fjernes.

Canon Camera
Du kan bytte mellom belysning på høyre og venstre side med ett knappetrykk for å finne den rette balansen og ta fantastiske og stilistiske bilder som du ikke får uten denne funksjonen. Den er et ideelt valg når du vil ta nærbilder av blomster og mat, og små gjenstander med intrikate detaljer, for eksempel smykker.

Smart, tønneformet design

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM er utformet med et sammenfallende, tønneformet objektiv, slik at objektivet kaster minimalt med skygge på motivet ditt og du kan utnytte lysforholdene maksimalt. Designen gir også ankerpunkter som bidrar til stødigere fotografering og gjør at objektivet kan brukes i skrå vinkler på 53 grader mot overflaten motivet er plassert på. Kombinasjonen med ankerpunkter og bruken av Macro Lite-blitsen (når det er aktuelt) gjør at du kan ta detaljerte makrobilder.

Canon Camera

Gå nærmere enn noen gang tidligere

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM har et ekte forstørrelsesforhold på 1:1, noe som betyr at motivet ditt ser ut til å være i naturlig størrelse i bildet. Hvis du vil utforske og forstørre mindre detaljer på motivet ditt, kan du bruke supermakromodusen. Du kan ta bilder i mer enn naturlig størrelse med fantastisk 1,2x forstørrelse. Ved hjelp av beskjæringsgraden på APS-C-sensoren til EOS M, oppnår du en forstørrelse tilsvarende 35 mm på 1,92x. Dette gjør at du kan ta bilder av utrolig små detaljer som bladnerver i planter eller smådetaljer i smykker. I supermakromodus kan du komme veldig nærme motivet (nærgrense på 13 mm), slik at du kan utforske svært små gjenstander.

Fang inn finere detaljer i bevegelse

Skap fantastiske nærbilder ved å kombinere makrofunksjonene til EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM med videofunksjonen til EOS M.

Perfekt objektiv til daglig bruk

Enkelt å bære med seg
EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM har en kompakt design som gjør at du kan dokumentere dine daglige eventyr når du er på farten. EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM har presis optikk, er lett (130 g) og kan pakkes sammen. Objektivet er derfor ideelt for daglig fotografering, samt makrofotografering. Dette objektivet har UD- og sfæriske objektivelementer, slik at du aldri trenger å kompromisse med bildekvaliteten.

Sylskarpe bilder

Roterende kameraristing er tydeligere ved makrofotografering, og derfor må du vanligvis bruke et stativ når du skal makrofotografere. Den hybride bildestabilisatoren i EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM er spesielt utviklet for å minimere både roterende og lineær kameraristing. Du får større fleksibilitet til å reagere hvis motivet beveger seg eller endrer stilling når du makrofotograferer, noe som sørger for at du får skarpe og klare bilder.
 • Med hybrid bildestabilisator

 • Uten hybrid bildestabilisator

Skap mye mer enn makrobilder

Dette objektivet er også fleksibelt nok for daglig fotografering takket være funksjoner som er spesielt utviklet for makrofotografering. Den brede blenderåpningen på f/3.5 med brennvidde tilsvarende 35 mm på ca. 44,8 mm (siden speilløse kameraer har beskjærte sensorer) gir en naturlig visningsvinkel for en rekke ulike portretter.

Belysningsfunksjoner

Dette objektivet til hverdagsbruk er også ideelt til portrettfotografering, spesielt hvis du kombinerer den hybride bildestabilisatoren og den brede 7-bladers runde blenderåpningen. Du kan enkelt ta portretter som trekker blikket til detaljene du ønsker å fremheve, ved å skille personen du tar bilde av fra en jevn og vakker bakgrunn. Du kan til og med bruke Macro Lite-blitsen til å skape et lysglimt i øynene til den du tar bilde av.

Jevne, stødige filmer

Den nesten lydløse STM-teknologien (trinnmotor) i EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM gjør at du kan skape videoer i høy kvalitet med jevn, stille og kontinuerlig fokusering. Dermed får du bare lyder fra omgivelsene uten støyen fra en fokuseringsmotor.

Canon Camera

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Relaterte tilbehør

 • Objektivtilbehør

  Solblender ES-22

  En solblender hindrer at lysstråler kommer inn i objektivet, og hindrer at uønsket gjenskinn påvirker bildene. Du kan også bruke denne dedikerte solblenderen til å feste 43 mm filtre til EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM. (Inkludert i esken)
 • Objektivtilbehør

  Objektivveske LP811

  Mykt beskyttelsesetui for utvalgte EF-objektiver.
 • Objektivtilbehør

  Objektivdeksel EF-M28

  Beskytt frontelementet til objektivet. (Inkludert i esken)
 • Objektivtilbehør

  Lens Dust Cap EB

  Beskytter Canon-objektivet når det ikke er i bruk.
 • Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM
  Omtale

  Du kan også ha interesse av ...

  Fire alternative objektiver for EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM som objektivekspertene våre har valgt ut. Du trenger en EF-EOS M-fatningsadapter for å bruke disse objektivene med et kamera i EOS M-serien.

  1. *Blant utskiftbare autofokusobjektiver til speilreflekskameraer eller speilløse kameraer. Per mai 2016, basert på undersøkelser utført av Canon.