Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

Canon-EF-M-28mm-f-3.5-Macro IS STM

Kompatibel med alle kameraer i EOS M-serien

Tre inn i den unike verdenen til makro

Du kan bruke dette innovative og kompakte makroobjektivet for EOS M-serien fra Canon til å forstørre intrikate detaljer ved motivet. Du kan lyse opp motivene med verdens første autofokusobjektiv med innebygd Macro Lite-blits. Du kan komme nærmere motivet enn noensinne takket være forstørrelsen på 1,2x

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM er fantastisk for:

0%

  Ta kontroll over lyset

  Innebygd Macro Lite-teknologi

  Dette objektivet i EF-M-serien har to innebygde LED-lyskilder (Macro Lite) som du kan kontrollere. Denne funksjonen gir ekstra belysning foran objektiver, slik at uønskede skygger som ofte oppstår under makrofotografering, fjernes.

  Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

  Du kan bytte mellom belysning på høyre og venstre side med ett knappetrykk for å finne den rette balansen og ta fantastiske og stilistiske bilder som du ikke får uten denne funksjonen. Den er et ideelt valg når du vil ta nærbilder av blomster og mat, og små gjenstander med intrikate detaljer, for eksempel smykker.

  0%

   Smart, tønneformet design

   EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM er utformet med et sammenfallende, tønneformet objektiv, slik at objektivet kaster minimalt med skygge på motivet ditt og du kan utnytte lysforholdene maksimalt. Designen gir også ankerpunkter som bidrar til stødigere fotografering og gjør at objektivet kan brukes i skrå vinkler på 53 grader mot overflaten motivet er plassert på. Kombinasjonen med ankerpunkter og bruken av Macro Lite-blitsen (når det er aktuelt) gjør at du kan ta detaljerte makrobilder.

   EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

   Gå nærmere enn noen gang tidligere

   EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM har et ekte forstørrelsesforhold på 1:1, noe som betyr at motivet ditt ser ut til å være i naturlig størrelse i bildet. Hvis du vil utforske og forstørre mindre detaljer på motivet ditt, kan du bruke supermakromodusen. Du kan ta bilder i mer enn naturlig størrelse med fantastisk 1,2x forstørrelse. Ved hjelp av beskjæringsgraden på APS-C-sensoren til EOS M, oppnår du en forstørrelse tilsvarende 35 mm på 1,92x. Dette gjør at du kan ta bilder av utrolig små detaljer som bladnerver i planter eller smådetaljer i smykker. I supermakromodus kan du komme veldig nærme motivet (nærgrense på 13 mm), slik at du kan utforske svært små gjenstander.

   0%

    Fang inn finere detaljer i bevegelse

    Skap fantastiske nærbilder ved å kombinere makrofunksjonene til EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM med videofunksjonen til EOS M.

    Perfekt objektiv til daglig bruk

    Enkelt å bære med seg

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM har en kompakt design som gjør at du kan dokumentere dine daglige eventyr når du er på farten. EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM har presis optikk, er lett (130 g) og kan pakkes sammen. Objektivet er derfor ideelt for daglig fotografering, samt makrofotografering. Dette objektivet har UD- og sfæriske objektivelementer, slik at du aldri trenger å kompromisse med bildekvaliteten.

    Sylskarpe bilder

    Roterende kameraristing er tydeligere ved makrofotografering, og derfor må du vanligvis bruke et stativ når du skal makrofotografere. Den hybride bildestabilisatoren i EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM er spesielt utviklet for å minimere både roterende og lineær kameraristing. Du får større fleksibilitet til å reagere hvis motivet beveger seg eller endrer stilling når du makrofotograferer, noe som sørger for at du får skarpe og klare bilder.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Med hybrid bildestabilisator

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Uten hybrid bildestabilisator

    Skap mye mer enn makrobilder

    Dette objektivet er også fleksibelt nok for daglig fotografering takket være funksjoner som er spesielt utviklet for makrofotografering. Den brede blenderåpningen på f/3.5 med brennvidde tilsvarende 35 mm på ca. 44,8 mm (siden speilløse kameraer har beskjærte sensorer) gir en naturlig visningsvinkel for en rekke ulike portretter.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Belysningsfunksjoner

    Dette objektivet til hverdagsbruk er også ideelt til portrettfotografering, spesielt hvis du kombinerer den hybride bildestabilisatoren og den brede 7-bladers runde blenderåpningen. Du kan enkelt ta portretter som trekker blikket til detaljene du ønsker å fremheve, ved å skille personen du tar bilde av fra en jevn og vakker bakgrunn. Du kan til og med bruke Macro Lite-blitsen til å skape et lysglimt i øynene til den du tar bilde av.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Jevne, stødige filmer

    Den nesten lydløse STM-teknologien (trinnmotor) i EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM gjør at du kan skape videoer i høy kvalitet med jevn, stille og kontinuerlig fokusering. Dermed får du bare lyder fra omgivelsene uten støyen fra en fokuseringsmotor.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Eksempelgalleri

    Vis galleriet

    Spesifikasjoner

    Tilbehør

    Vurderinger

    Klikk nedenfor for å gi en omtale av EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Du kan også ha interesse av ...

    Fire alternative objektiver for EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM som objektivekspertene våre har valgt ut. Du trenger en EF-EOS M-fatningsadapter for å bruke disse objektivene med et kamera i EOS M-serien.

    *Blant utskiftbare autofokusobjektiver til speilreflekskameraer eller speilløse kameraer. Per mai 2016, basert på undersøkelser utført av Canon.