Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Et zoomobjektiv med ultravidvinkel og dynamiske uttrykkmuligheter for alle EOS-kameraer med EF-S-fatning, svært lite og lett for maksimal mobilitet.

Fordeler

  • Supervidvinkelzoom for alle EF-S-fatninger
  • Fremragende bildekvalitet
  • Lett og kompakt
  • Fokusavstand på bare 24 cm.
  • Rask, nesten lydløs USM AF
  • Super Spectra-belegg
  • Rund blenderåpning
  • Eksklusiv solblender (tilleggsutstyr)

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Supervidvinkel for sensorer i APS-C-størrelse


Med et effektivt brennviddeområde på rundt 16-35 mm i 35 mm-format er EF-S 10-22 mm f/3.5-4.5 USM et fantastisk objektiv med bildekvalitet som vil gi fotograferingen din en helt ny dimensjon og et unikt dramatisk uttrykk.

Utover det menneskelige perspektiv


Supervidvinkel gir deg ikke bare frihet til å få nøyaktig hva du vil i bildet, det endrer perspektivet dramatisk og gir mulighet for dynamisk uttrykk. Objektivet bringer deg ekstremt tett på motiver og fremhever størrelsesforskjellen mellom nære objekter og bakgrunnen. Kreative fotografer kan bruke dette fenomenet til å skape et fascinerende skille mellom motiv og bakgrunn for en sterk følelse av tilstedeværelse, eller for en fokuseffekt med alt fra forgrunn til bakgrunn skarpt fokusert.

Lite, lett og nært


Svært lett og kompakt i forhold til brennvidden – EF-S 10-22 mm f/3.5-4.5 USM har også en utrolig nærgrense på bare 24 cm.

Rask fokus


USM av ringtypen fungerer sammen med kameraet for å gi en superrask og presis autofokusering og prediktiv sporing – med manuell overstyring tilgjengelig når som helst.

Utformet for digital


Objektivet er designet for digital fotografering og har spesialutformede linseelementer og Super Spectra-belegg som undertrykker gjenskinn og skyggedannelse som kan forårsakes av reflekser fra kameraets sensor. En eksklusiv solblender (tilleggsutstyr) kan redusere gjenskinn ytterligere.

Bakgrunnsuskarphet


En sirkulær blenderåpning gir en behagelig bakgrunnsuklarhet når du fotograferer med stor blenderåpning, noe som er ideelt for å skape dybdefølelse og for å fremheve motivet eller modellen i forhold til bakgrunnen.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Related Products

Kan vi hjelpe deg med å velge ditt neste objektiv?

Objektivvelgeren veileder deg gjennom utvalget vårt av objektiver og hjelper deg med å finne det som passer perfekt for deg og EOS-kameraet ditt.

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.