Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM

EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM

Med en kombinasjon av et stort zoomområde med vidvinkel og telezoom og en 4-trinns bildestabilisator har EF-S 15-85mm f/3,5-5,6 IS USM enestående ytelse og fleksibilitet.

Fordeler

  • Allsidig 5,6x EF-S-standardobjektiv med høy ytelse som tilsvarer 24–136 mm
  • 4-trinns bildestabilisator
  • Automatisk panoreringsdeteksjon og stativregistrering
  • 0,35m nærfokus
  • UD og asfæriske linser
  • Super Spectra-belegg
  • 7-bladers blenderåpning
  • Solblender (tilleggsutstyr)

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM

Fleksibel vidvinkelzoom med høy ytelse


Med et effektivt brennviddeområde på cirka 24–136 mm (tilsvarende 35 mm) er EF-S 15-85mm f/3,5-5,6 IS USM et objektiv med en enestående fleksibilitet som også har en utrolig bildekvalitet. Objektivet har større vidvinkel enn mange sammenlignbare objektiver, noe som gjør at det får med mer av motivet, og bildene får en helt ny romfølelse og et spennende perspektiv.

Bildestabilisator


EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM har Canons 4-trinns bildestabilisator (IS). Bildestabilisatorfunksjonen er perfekt til håndholdt fotografering og gjør at du kan bruke lukkerhastigheter som er opptil fire trinn langsommere uten at det forårsaker uskarpe bilder. Bildestabilisatoren er til hjelp når du fotograferer med lite lys eller fra kjøretøy i bevegelse.

Utseendet er like bra som ytelsen


EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM har en teksturert overflate som gir et kvalitetsutseende som står godt til EOS-kameraet ditt.

Svært rask og svært stillegående autofokus


En ringformet USM (ultrasonisk motor) bruker vibrasjoner med ultralydsfrekvenser for å oppnå rask og nesten lydløs autofokus. En slik USM gir fullstendig manuell overstyring av autofokus uten at du må deaktivere den, noe som gir bedre brukervennlighet.

Super Spectra-belegg


Objektivelementer behandles med Canons Super Spectra-objektivbelegg som motvirker gjenskinn og forhindrer skygger. Dette oppstår lettere på digitalkameraer på grunn av refleksjon fra bildesensoren. Canons Super Spectra-belegg bidrar også til å oppnå en naturlig fargebalanse og øker kontrastene slik at du får livaktige bilder.

Kreativt uskarp bakgrunn


Med en 7-bladers rund blenderåpning kan fotografen oppnå en vakker bakgrunnsuskarphet som er perfekt hvis du vil isolere motivet fra bakgrunnen.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Related Products

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.