Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

Reell frihet til å komponere i et lett, kompakt objektiv med rask fokusering. EF-S 17-85 mm f/4-5.6 IS USM er et suverent og allsidig objektiv for EOS-kameraer med EF-S fatning.

Fordeler

  • Eksepsjonelt zoomområde for alle kamerahus med EF-S-fatning
  • Fremragende bildekvalitet
  • Lett og kompakt
  • Optisk Bildestabilisator - opptil 3 trinns kompensasjon
  • Rask, nesten lydløs USM AF
  • Super Spectra-belegg
  • Rund blenderåpning
  • Eksklusiv solblender (tilleggsutstyr)

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

Allsidig objektiv med IS


EF-S 17-85 mm f/4-5.6 IS USM gir et effektivt brennviddespekter på ca. 27-136 mm i 35 mm-format. Dette gir mange bildekomposisjonsmuligheter, og er dermed et perfekt allround-objektiv som gjør at du kan uttrykke din kreativitet i et stort utvalg av fotograferingssituasjoner.

Lett og rask


Liten størrelse og lav vekt gjør EF-S 17-85 mm f/4-5.6 IS USM ideelt for fotografering av raske bevegelser og reise, der det ikke er praktisk å bære rundt på tunge fotobager. USM av ringtypen fungerer sammen med EOS-kameraer med EF-S fatning for å gi en superrask og presis autofokusering og prediktiv sporing – med manuell overstyring tilgjengelig når som helst.

Stødig


Bildestabilisatoren kompenserer for tre trinn og gir objektivet en effektiv blenderåpning på f1,4–2,0 – utmerket for håndholdt fotografering og svakt lys.

Utformet for digital


Objektivet er designet for digital fotografering og har spesialutformede linseelementer og Super Spectra-belegg som undertrykker gjenskinn og skyggedannelse som kan forårsakes av reflekser fra kameraets sensorer. En eksklusiv solblender (tilleggsutstyr) kan redusere gjenskinn ytterligere.

Bakgrunnsuskarphet


En sirkulær blenderåpning gir en behagelig bakgrunnsuklarhet når du fotograferer med stor blenderåpning, noe som er ideelt for å skape dybdefølelse og for å fremheve motivet eller modellen i forhold til bakgrunnen.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Related Products