Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

EF-S 24mm f/2.8 STM

Et pannekakeobjektiv som er svært lett å ta med seg, og er perfekt til reiser og til fotografering på gaten.Den avanserte optiske utformingen gir utmerket bildekvalitet, og den store, maksimale blenderåpningen på f/2,8 kan brukes til håndholdt fotografering i lite lys. STM-fokusering gir jevn, nesten lydløs autofokus når du tar opp filmer.

Fordeler

  • Svært slank pannekakeutforming
  • Naturlig, menneskelig perspektiv
  • Jevn, stille fokusering i filmopptak*
  • Bruk store blenderåpninger når du skal ta bilder i lite lys
  • Nærfokus på 0,16m

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

Slank pannekakeutforming


EF-S 24mm f/2.8 STM er bare 22,8 mm dypt og veier bare 125 g. Det er et objektiv som gjør det enkelt å ta med seg EOS-kameraet overalt.Den beskjedne utformingen gjør det også diskré. Det passer perfekt til fotografering på gaten.

Naturlig perspektiv


Når brennvidden 24 mm brukes på et APS-C EOS-hus, får du samme synsvinkel som et 38 mm objektiv på et fullformat digitalt speilreflekskamera.Den er nært synsvinkelen til menneskets øye, slik at bildene får et naturlig preg.

Jevn, stille fokusering


Nesten lydløs STM-fokusering låser raskt på motivet når du tar stillbilder, og gir jevne fokusoverganger når du tar opp filmer, slik at du får opptak uten distraherende fokuseringsstøy.*

Stor blenderåpning for fotografering i lite lys


En stor, maksimal blenderåpning på f/2.8 slipper inn masse lys, slik at du kan ta bilder i mørke omgivelser uten å bruke blits. Det passer også perfekt for å skape en smal dybdeskarphet, slik at du kan isolere motivet mot en myk, ufokusert bakgrunn.

Avansert optisk design


Du får knivskarp ytelse over hele rammen med lite gjenskinn og fargespredning.Kom så nær som 16 cm fra små motiver, for å få nærbilder av verden.
*Brukt med kompatible EOS-hus.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF-S 24mm f/2.8 STM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Related Products