Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Et kompakt telefoto-objektiv som lar deg komme nærmere det som skjer. Et acansert bildestabilisator forhindrer uskarphet som forårsakes av utilsiktede kamerabevegelser. STM-teknologi leverer jevn, lydløs fokusering ved videopptak.

Fordeler

  • Kom nærmere fjerne motiver, som ville dyr og sport.
  • Jevn, lydløs STM-fokusering i filmopptak.
  • Bildestabilisator redusere uskarphet fra kameraristing.
  • Lett og kompakt design du kan ta med deg overalt.
  • Brukervennlig utforming som gir overlegen kvalitet.

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Kompakt og effektivt telezoom-objektiv


EF-S 55-250mm f/4-5,6 IS STM lar deg komme nærmere det som skjer, og er den perfekte følgesvenn for EOS med 18-55mm standardzoomobjektiv. Ideell for villmarks-, sport- og reisefotografering. Den kombinerer glimrende ytelse med fantastisk bildekvalitet og intuitiv håndtering.

Optisk bildestabilisator


EF-S 55-250mm f/4.5-5.6 IS STM har Canons nyeste bildestabilisator, noe som sikrer skarpe og gode bilder. Dette muliggjør lukkerhastigheter opptil 3,5 trinn langsommere enn vanlig, som beskytter mot kameraristing – passer godt i svakt lys eller når du tar bilder med innstillinger for kraftig zoom. Panoreringsdeteksjon slår av stabilisering i både horisontal og vertikal visning, noe som bidrar til en følelse av fart når du fotograferer motiver i bevegelse.

STM-teknologi


EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM har trinnmotorteknologi (STM) for jevn, stille og kontinuerlig fokusering når du filmer med EOS-kameraet, og rask og nøyaktig AF for stillbilder. STM-fokusering er så stille at lyden ikke fanges opp av mikrofonen på kameraet, slik at lydsporet på videoen er fri for ulyder.

Fremragende bildekvalitet


EF-S 55-250mm f/4-5,6 IS STM bruker et UD-glasselement (ultralav dispersjon) og Super Spectra objektivbelegg for å gi klare, skarpe bilder med høy kontrast i hele zoomområdet. Blenderåpningen har syv lameller for å bedre kvaliteten på ufokuserte områder i bildet, slik at motivet synes bedre mot myke, uskarpe bakgrunner.

Utformet for flotte bilder


Manuell fokusring gjør at du raskt og enkelt kan justere fokus svært presist, når som helst, samtidig som nærgrensen på 0,85 m lar deg ta bilder av veldig små motiver. Et ikke-roterende fremre element gjør det enkelt å bruke filtre.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Related Products

Telefotoobjektiver

Utstyrt med økt brennvidde, slik at du kommer tettere på motivet uten å forstyrre det.