Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

EF-S 60mm f/2,8 Macro USM er det første virkelige makroobjektivet i EF-S serien. E dynamisk, kompakt objektiv med rask fokusering som gir dramatiske detaljer som går utover det menneskelige øyet.

Fordeler

  • Ca. 96 mm brennvidde (35 mm-format)
  • Kompakt og lett
  • Høy oppløsning fra hjørne til hjørne, kontrast og bildekvalitet
  • Rask autofokus med støysvak USM
  • Fokus med full manuell overstyring
  • Super Spectra-belegg

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

Tett på


Med mulighet til å fokusere bilder i naturlig størrelse på bildesensoren gir EF-S 60mm f/2.8 Macro USM sann makroytelse i EF-S-objektivserien. Med en effektiv brennvidde på ca. 96 mm i 35 mm-format får du nærbilder som tar pusten fra deg. Med nærgrense på kun 20 cm kommer du svært nær motivet og kan fylle rammen med motivet med det høyeste detaljnivået du trenger.

En verden i miniatyr


EF-S 60mm f/2.8 Macro USM fungerer i harmoni med EOS-kameraer med EF-S fatning for å la deg utforske en spennende ny dimensjon ved fotografering. Naturfotografer vil sette pris på muligheten til å fange den intrikate skjønnheten i ørsmå motiver. Med kapasitet til å gjengi et bilde på sensoren i samme størrelse som selve motivet vil du ta publikum på en reise inn i en praktfull miniatyrverden.

Bakgrunnsuskarphet


Portrettfotografer vil sette pris på den store blenderåpningen som begrenser dybdeskarpheten og gir en flott bakgrunnsskarphet, slik at motivet fremheves med dramatisk effekt.

Lett bagasje


EF-S 60mm f/2.8 Macro USM gir enorm fleksibilitet til utstyret ditt – men legger til lite vekt. Objektivets støysvake ultrasoniske motor gir superrask, nøyaktig autofokusering med fullstendig manuell overstyring.

Oppløsning og kvalitet


Over 60 år med optisk konstruksjon har gått med til å produsere et objektiv som gir presis bildekvalitet. Canons objektivteknologier kombineres for å gi høy oppløsning, lysstyrke, kontrast og balansert fargegjengivelse ved alle fokusavstander.

Utformet for digital


Objektivet er designet for digital fotografering og har spesialutformede linseelementer og Super Spectra-belegg som undertrykker gjenskinn og skyggedannelse som kan forårsakes av reflekser fra kameraets sensor. En eksklusiv solblender (tilleggsutstyr) kan redusere gjenskinn ytterligere.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Related Products