Canon Extender EF 2x III

Extender EF 2x III

Denne telekonverteren øker brennvidden til teleobjektiver eller telezoomobjektiver i Canons L-serie med en faktor på 2x. Det gir høyere AF-presisjon og forbedret kommunikasjon mellom kameraet og objektivet og er ideelt for presse-, sports- og naturfotografering.

Fordeler

  • Utvider hovedbrennvidden til objektivet med 2x
  • Fremragende bildekvalitet
  • Meget støv- og vannbestandig
  • Forbedret kommunikasjon mellom objektiv og kamera.
  • Optimaliserte linsebelegg
  • Kompatibel med L-Seriens teleobjektiv og telezoom-objektiv

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon Extender EF 2x III

Brennviddeutvidelse for supertelefoto-objektiv


Telekonverteren EF 2x III er spesielt utviklet for å virke sammen med L-seriens IS super-telefotoobjektiv, og utvider deres brennvidde med en faktor på 2x. Telekonverterens design sørger for å opprettholde objektivytelsen og bildekvaliteten.

Konstruksjon av høy kvalitet


Forbedrede antirefleksjonsmaterialer inni objektivblenderen og et belegg rundt ytterkantene av objektivelementene reduserer refleks. Konstruksjonen er støv- og vannbestandig, noe som hjelper til å opprettholde bildekvaliteten.

Forbedret kommunikasjon mellom objektiv og kamera.


En innebygget mikroprosessor gir nøyaktig overføring av data mellom objektiv og kamera og leverer forbedret ytelse innen AF og måling.

Kompatibel med L-Seriens teleobjektiv og telezoom-objektiv


Telekonverteren EF 2x III er kompatibel med de fleste tele- og telezoomobjektiver i Canons profesjonelle flaggskipserie, L-serien. Den utvider brennvidden mens den kun reduserer objektivets effektive blenderåpning med to trinn.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon Extender EF 2x III, funksjonene og hva den kan gjøre.

Related Products