Canon TS-E 24mm f/3.5L II

TS-E 24mm f/3.5L II

TS-E 24 mm f/3.5L II er spesialdesignet for å gi førsteklasses bildekvalitet fra kant til kant i bildet. Individuell rotering av tilt- og shift-mekanismene gir optimal kreativ frihet.

TS-E 24mm f3.5L II

Fordeler

  • 24mm tilt-og-shift-objektiv
  • Lav forvrengning og høy oppløsning
  • Tilt på opptil ±8,5°, og shift på opptil ±12 mm
  • Individuell tilt- og shift-rotasjon
  • Asfæriske linseelementer og UD-linseelementer
  • Sub wavelength structure- og Super Spectra-belegg
  • Rund blenderåpning

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon TS-E 24mm f/3.5L II

Utvider mulighetene for tilt-og-shift-fotografering


Takket være Canons unike system kan tilt- og shift-retningene på TS-E 24 mm f/3.5L II roteres uavhengig av hverandre. Det gjør det mulig å kontrollere perspektivet og dybdeskarpheten hver for seg, noe som gjør objektivet meget fleksibelt.

Stor bevegelsesrekkevidde


Med vidvinkel 24mm brennvidde, tilt på opptil ±8,5 grader, shift på opptil ±12 mm og ±90 graders rotasjon av både tilt- og shift-mekanismen, byr TS-E 24 mm f/3.5L II på eksepsjonell fleksibilitet Tilt- og shift-mekanismene på TS-E 24 mm f/3.5L II kan også låses slik at du unngår uønskede bevegelser.

Presisjonsoptikk


Objektivet har en asfærisk linse i støpt glass med stor diameter og høy presisjon. Det gir minimal forvrengning og sørger for enestående oppløsning fra kant til kant i bildet. Det er også brukt tre UD-elementer for å minimere kromatisk avvik, som er et vanlig problem med vidvinkelfotografering. Disse funksjonene gjør objektivet spesielt velegnet til fotografering av landskap og arkitektur.

Sub-wavelength structure-belegg


Canons patenterte linseelementbelegg er spesialutviklet for digitalfotografering og reduserer skygger og gjenskinn forårsaket av interne reflekser, noe som gir skarpe, klare bilder.

Solid konstruksjon


Canons objektiver i L-serien er konstruert for å takle krevende forhold. Vær- og støvbestandige forseglinger gir ekstra beskyttelse, og objektivet leveres med solblender og veske.

Blyfri optikk


Det er kun brukt miljøvennlig, blyfritt glass i TS-E 24 mm f/3.5L II.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon TS-E 24mm f/3.5L II , funksjonene og hva den kan gjøre.

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Related Products

Kan vi hjelpe deg med å velge ditt neste objektiv?

Objektivvelgeren veileder deg gjennom utvalget vårt av objektiver og hjelper deg med å finne det som passer perfekt for deg og EOS-kameraet ditt.

Finn det perfekte objektivet for deg

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.