Mangfold, likeverd og inkludering (DE&I) i Canon Norge

Canon Norge verdsetter hver en medarbeider som individ, uansett alder, etnisitet, religion, kjønn, seksuell orientering eller funksjonsnedsettelse. Mangfold, likeverd og inkludering er synlig i alt vi gjør - fra hvordan vi driver vår forretning til hvordan vi tar vare på våre medarbeidere.
AdobeStock_270075726

Oversikt

Vi har en mengde initiativ som både ivaretar og støtter opp om et stort mangfold hos oss, og vår medarbeiderundersøkelse viser sterke resultater på området. Vi øker vår bevissthet ytterligere om verdien av mangfold, likeverd og inkludering gjennom flere aktiviteter og markeringer i løpet av året.

I 2023 gjennomførte vi flere flotte DE&I-aktiviteter, og vi gleder oss til å gjennomføre enda flere i 2024.

Kvinnedagen 8. Mars

I 2023 var oppfordringen over hele verden om å #EmbraceEquity fullt ut. Likestilling er ikke bare kjekt å ha, det er et must-have. Fokus på likestilling må være en del av et hvert samfunns DNA. Det er også viktig å forstå forskjellen mellom likhet og likestilling, og #EmbraceEquity tok sikte på å få verden til å snakke om hvorfor "like muligheter ikke lenger er nok."

I Canon Norge markerte vi kvinnedagen med budskap gjennom bilder av tre av Canons sterke kvinner hvor temaet var «hva er viktig for meg på kvinnedagen». Bildene ble tatt av vår tidligere praktikant i Canon; Aldona Pivoriene, som nå jobber som fotograf. Bildene ble stilt ut på aluminiumsplater på Canons hovedkontor, delt ut som kort til alle medarbeidere, samt at vi publiserte bildene i våre eksterne kanaler for å rette søkelyset mot #EmbraceEquity.

Canon Camera
Canon Camera

En fargerik feiring

Pride-måneden er på mange måter en av de aller mest synlige symbolikker på mangfold og inkludering. I fjor markerte vi Pride på en mer tydelig og fargerik måte enn det vi har gjort tidligere. Vi tilbød fotoshoot for avdelinger på alle lokasjoner, vi hadde verksted hvor vi lagde armbånd i regnbuefarger og vi avsluttet det hele med en inspirerende tale fra vår administrerende direktør Erik Mikalsen om viktigheten av mangfold og en hyllest til kjærligheten.

Finn ut mer om Canon