UTVID HORISONTEN MED NYE COLORADO 1630

Canon bygger videre på utvalget av 64" rull-til-rull-skrivere og lanserer i dag nye Colorado 1630. Denne kraftige skriveren er et smart investeringsvalg for utskriftsleverandører i storformatmarkedet. Med den nye skriveren får du alle de dokumenterte fordelene med UVgel-teknologien til en lavere pris, og mulighet til å utvide virksomheten ved å tilby produkter i mindre volum. Grunnmodellen av Colorado 1630 er bygget med fokus på holdbarhet, pålitelighet og stabilitet. Skriveren kan tilpasses behovene til hver enkelt virksomhet ved hjelp av ulike tilleggsmoduler som FLXfinish, ekstra medierull og enkel tosidig utskrift.

Colorado 1630 er utviklet for skiltprodusenter, utskriftsleverandører og hustrykkerier, og gir suveren utskriftskvalitet med 1800 dpi og holdbare, luktfrie og tørre utskrifter på så å si alle typer medier. I raskeste utskriftsmodus kan Colorado 1630 for eksempel produsere bannere og reklameplakater til utendørs bruk på 111 m²/timen, og ved utskrift i høyeste kvalitet leverer den 29 m²/timen.


Den nye allsidige skriveren tilbyr de samme funksjonene for effektiv produksjon og den samme høye kvaliteten og medieutvalget som storebroren Colorado 1650. Som Colorado 1650 bruker også 1630 Canons unike UVgel 460-blekk til å skrive ut sylskarpe utskrifter med stort fargespekter. Denne robuste arbeidshesten av en skriver er ekstremt pålitelig og brukervennlig, og konstruert for maksimal oppetid og rask produksjon. Den effektive skriveren gir reduserte driftskostnader og 40 prosent lavere blekkforbruk sammenlignet med andre teknologier, slik at kundene kan maksimere bunnlinjen og i sin tur utvide virksomheten.


Brukerne får fordelen av uavbrutt produksjon med enkel blekkpåfylling kombinert med unike automatiseringsfunksjoner som dyseovervåking, skriverhodevedlikehold og medieopprulling, slik at du unngår unødig produksjonsstans. I tillegg kan Canons app for fjernstyring brukes sammen med alle Colorado-skriverne. Det gir brukerne mulighet til å sjekke skriverstatusen eksternt og skrive ut uten tilsyn 24/7. Appen for fjernstyring sender varsler til brukernes mobile enheter med oppdateringer om skriverstatus, advarsler og feil slik at de kan følge med og være trygge på at produksjonen går sin gang og at de klarer tidsfristene.


Colorado-brukere kan også nyte godt av Canons ProCare-serviceprogram, som gir økt produktivitet og minimal nedetid takket være tilgang til reservedeler, forebyggende vedlikehold og fjernsupport.


TILLEGGSMODULER FOR SKREDDERSYDD LØSNING


Modulbaserte Colorado 1630 gir kundene mulighet til å begynne med grunnmodellen og så bygge på med ulike tilleggsmoduler, avhengig av hvilket behov de har. Hvis skriveren for eksempel installeres med én medierull og opplagene øker, er det enkelt å legge til en ekstra medierullmodul. Den presise mediehåndteringen på Colorado 1630 bidrar også til effektiv utskrift og sørger for tilnærmet perfekt registrering for todisig utskrift. Et alternativ for «utskriftssiden inn» gjør det mulig å skrive ut på både innsiden og utsiden av medierullen, noe som gir ekstra fleksibilitet. Alle alternativene kan aktiveres eksternt og på forespørsel uten behov for besøk av servicepersonell.


Tilleggsmodulen FLXfinish gjør det mulig å velge matt eller blank finish for hver enkelt utskrift. FLXfinish bruker en unik LED-basert herdingsteknikk for forbedret visuell effekt for produkter som bannere, veggdekor og POS-materiell, uten behov for å bytte blekk eller utskriftsmedier. Denne teknologien støtter også utskrift på porøse medier og tekstilbaserte skilt, noe som igjen åpner nye markedsmuligheter.


COLORADO-SERIEN


Lanseringen av Colorado 1630 utvider det eksisterende utvalget av rull-til-rull-baserte UVgel-skrivere. I tillegg til 1630 omfatter serien Colorado 1640/1650 for kunder med større volumer og UVgel Wallpaper Factory som gir komplett løsning for høyvolum tapetproduksjon.


Michele Tuscano, Head of Global Partner Channel & Vice President EMEA - Large Format Graphics hos Canon Production Printing, sier «Siden Colorado-serien ble lansert i 2017 har teknologien virkelig utfordret markedet. Med over 2000 installerte enheter på verdensbasis som har produsert mer enn 25 millioner kvadratmeter hittil, har tilbakemeldingene vært ekstremt positive. Det å gi kundene og partnerne våre mulighet til å utvide produkttilbudet og styrke virksomheten er en viktig drivkraft for oss i Canon Production Printing. Vi har sett en stadig økende etterspørsel etter en 1,6 meter UVgel-skriver som fungerer for alle utskriftsleverandører. Derfor lanserer vi 1630 som et nytt tilskudd i Colorado-serien slik at kundene kan få fordelen av en automatisert, robust og stabil modulbasert løsning som gir mye fleksibilitet til et fornuftig investeringsnivå.


Colorado 1630 er tilgjengelig via akkrediterte partnere og Canons salgsteam.


Du finner mer informasjon om Colorado 1630 på https://www.canon.no/business-printers-and-faxes/colorado-1630/


Ønsker du mer informasjon om hele Colorado-utvalget, kan du besøke http://canon.sm/roll-to-roll