Canon lanserer sitt første smartkamera: Familiefotografering på en ny måte

Oslo, 28. oktober 2021 – Canon introduserer i dag PowerShot PX, et kompakt, smart og brukervennlig kamera med automatisk opptak av 11,7 megapikslers stillbilder i høy kvalitet og 60p full HD-video. Nye PowerShot PX er et resultat av Canons kontinuerlige satsing på nyskapende bildeteknologi. Kameraet er utstyrt med smarte funksjoner som automatisk stillbilde- og videoopptak, som gir bla. familier mulighet til å forevige øyeblikkene på en ny måte. Med dette smarte kameraet kan familien være til stede i øyeblikket, samtidig som de foreviger det – uten at noen trenger å stå bak kameraet.

Nyt øyeblikkene samtidig som du bevarer minnene med Canons nye smarte kameraløsning – PowerShot PX


Med smarte funksjoner for å forevige sosiale sammenkomster og hverdagsøyeblikk, vil det nye og intuitive kameraet falle i smak hos både gadget-entusiaster og familiefotografer. Funksjoner for automatisk og prioritert opptak, gjør PowerShot PX til et nyskapende tilskudd i hjemmet og er et spennende supplement til eksisterende fotoutstyr. Det er også et lysende eksempel på Canons tekniske algoritmer og kontinuerlige arbeid med å utvikle fremtidsrettede produkter.


Nyt øyeblikket med din egen personlige fotograf


PowerShot PX er perfekt når du vil bevare livets dyrebare øyeblikk og selv være med i bildet eller videoopptaket. Kameraet følger med på det som skjer, og foreviger naturlige uttrykk og reaksjoner takket være intelligente opptaksfunksjoner. Når kameraet er på, kan du plassere portable PowerShot PX hvor som helst i hjemmet og ta spontane bilder av hverdagsøyeblikk, Med støtte for stemmestyring, kan du i tillegg ta stillbilder og gjøre videoopptak uten å berøre kameraet.


Takket være enkel, portabel design, USB-C-lading og innebygget Wi-Fi (som kan kobles til smartenheter) kan kompakte PowerShot PX følge med overalt. PowerShot PX' funksjoner for intelligent ansiktsgjenkjenning, gjør at kameraet automatisk søker etter ansikter og sørger for at de er i bildefeltet. På den måten kan du ta bilder som du kanskje ellers ville gått glipp av. Med 19–57mm brennvidde og fleksibelt PTZ-objektiv, dekker kameraet et stort område på hele 340˚ vannrett og 110˚ loddrett.


Sett pris på hverdagen


PowerShot PX' iOS- og Android-app¹ gir deg en digital utklippsbok med minner. Det smarte kameraet kan også anbefale hvilke opptak du bør beholde. Disse bildene og videoene lagres så på et minnekort, slik at de enkelt kan overføres til en datamaskin. Du kan også betjene kameraet manuelt med appen og ta bilder på avstand uten å måtte løpe frem og tilbake for å sjekke kameraet. I tillegg kan familien tilpasse automatiske opptaksinnstillinger, vinkle objektivet for å ta bilder i familiens egen stil og velge ansikter i appen som skal prioriteres under opptak. PowerShot PX kan også brukes som webkamera sammen med Wireless Webcam Utility for Mini PTZ cam-app² for PC.


Vil du vite mer om PowerShot PX?


Se https://www.canon.no/cameras/compact-digital-cameras/


Nøkkelfunksjoner på PowerShot PX:


  • Automatisk stillbilde- og videoopptak
  • PTZ-objektiv med 340 graders panorering, 110 graders vipp og 19–57 mm (tilsvarende) zoomobjektiv
  • Gjenkjenningsteknologi som kan prioritere visse ansikter
  • Manuell betjening og bildebehandling via Connect-appen for mini PTZ-kameraer
  • Wi-Fi og Bluetooth® gir enkel tilkobling til smarttelefoner og nettbrett³