Canon PowerShot PX

Kompakt digitalkamera

Canon PowerShot PX

Dokumenter de viktige øyeblikkene i livet ditt automatisk. Dette smarte kompaktkameraet komponerer og tar bilder og videoer på en intelligent måte, slik at du kan være til stede i øyeblikket.

Ny fastvare som legger til forbedret funksjon for sporingsassistanse og en rekke andre nyttige funksjoner, er nå tilgjengelig. Last ned fra støttesiden.

Se PowerShot PX-kameraet i bruk

Eimear har brukt PowerShot PX-kameraet med familien sin. Se hvordan kameraet tar bilder og videoer samtidig som det lar Eimear være en del av handlingen.
Canon PowerShot PX

TEKNOLOGI

Forevige øyeblikket. Vær til stede i øyeblikket

Du kan stole på at PowerShot PX-kameraet foreviger menneskene og øyeblikkene i livet ditt, og at det automatisk komponerer bilder og videoer med et objektiv som kan både panorere og vippe, samtidig som du kan fortsette å være til stede i øyeblikket.

Canon PowerShot PX

Alle kommer med i bildet – inkludert deg selv

 • Tatt med en smarttelefon

  Når du tar bilder av familien din, så mangler det noen – fotografen. Hvis du kjenner deg igjen, finnes det en måte å inkludere deg på?

 • Tatt med et PowerShot PX-kamera

  Nyt tiden sammen med familien, og ta mange bilder med PowerShot PX-kameraet, helt automatisk, noe som gir deg muligheten til være til stede i øyeblikket.

Kompakt, bærbar design

PowerShot PX kan bli med hvor som helst takket være USB-C-lading og innebygd Wi-Fi for tilkobling til smartenheter. Vil du ha mer kontroll? Bare spør – det er stemmeaktivert. Bare si "Hello Pixie, take a picture", så er det gjort! Fire talekommandoer som dekker nyttige funksjoner, som å ta opp video og finne andre å ta bilder av.****

Canon PowerShot PX

Smil. Latter. Ansiktsuttrykk.

De beste bildene er ikke alltid de tilgjorte smilene. PowerShot PX fanger inn mange ulike ansiktsuttrykk og verdifulle reaksjoner som du kanskje ikke hadde klart å fange inn selv.
Canon PowerShot PX

APP

Fungerer sømløst med smarttelefonappen.

La Connect App for Mini PTZ Cam anbefale de beste bildene og videoene. Appen gjør den vanskeligste jobben for deg og går gjennom alle bildene og videoene, slik at du slipper.
Canon PowerShot PX

FUNKSJON

Bruk det som trådløst webkamera

PowerShot PX fungerer også utmerket som webkamera, ved hjelp av verktøyet for trådløst webkamera for Mini PTZ Cam, noe som gjør kameraet enda mer praktisk.


*Bare tilgjengelig for Windows 10-PC-er

Canon PowerShot PX
Photographer looking down view finder

Canon har som mål å oppnå null CO2-utslipp som følge av vanlig drift innen 2050

Dette kan vi oppnå gjennom en gjennomsnittlig forbedring på 3 % per år i CO2-utslippsforbedringsindeksens livssyklus per produkt. Hvis dette opprettholdes, vil det utgjøre en reduksjon på omtrent 50 % fra 2008-nivåene innen 2030. Vi anerkjenner at dette er i tråd med reduksjonsnivået som kreves av Parisavtalen.

Vi kommer til å fortsette å gjennomføre målvurderinger fra et langsiktig perspektiv, for å kontrollere bidraget vårt til et samfunn med mindre CO2-utslipp.

Spesifikasjoner

 • Objektiv som panorerer, vipper og zoomer

  340 ˚ panorerings-, 110 ˚ vippe- og 19–57 mm (tilsvarende 35mm) zoomobjektiv følger handlingen og komponerer flotte bilder og videoer

 • Ta bilder på 11,7 megapiksler og 60p Full HD

  For innhold av høy kvalitet, som du kommer til å sette pris på i mange år fremover

 • Innebygd Wi-Fi

  Kan kobles til alle Wi-Fi-hjemmenettverk og smartenheter

 • USB-C-lading

  For problemfri lading uansett hvor du er

 • Motivgjenkjenning

  Prioriter visse ansikter

 • Stemmeaktivering

  For de øyeblikkene du vil kontrollere nøyaktig når bilder skal tas – perfekt for gruppebilder

 • Koblet til det digitale livet ditt

  Wi-Fi og Bluetooth® gjør det enkelt å koble til smarttelefoner og nettbrett. Appen vår viser alle bilder og videoer og kan til og med kategoriserer dem

Canon PowerShot PX
Canon PowerShot PX

Innholdet i esken

Det er enkelt å komme i gang med PowerShot PX-kameraet. Du har sikkert allerede en kompatibel lader***, så hjelp oss med å hjelpe miljøet.

 • PowerShot PX

 • Grensesnittkabel

 • Brukerhåndbok

  *Følger med i Essentials Kit (ikke tilgjengelig i alle regioner): Lader med strøm- og ladefunksjon og microSD-kort på 16 GB.

Relaterte artikler

Les en historie om hvordan en hel familie kunne kose seg sammen samtidig som de fikk masse bilder og videoer via PowerShot PX.

 • FAMILIEFOTOGRAFERING

  Fang øyeblikk helt enkelt

  Fang hverdagsøyeblikk helt enkelt med Canon PowerShot PX.

 • PORTRETTFOTOGRAFERING

  Gruppeportrett

  Fire Canon Ambassadors deler sine råd for flotte gruppebilder.

 • KJØPSVEILEDNING

  Canons julegavetips

  Finn de perfekte gavene til familie og venner denne julen.

 • Relaterte produkter

  1. *Bluetooth®-merket og -logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og all bruk av slike merker fra Canon Inc. er underlagt lisens. Andre varemerker og merkenavn tilhører sine respektive eiere.
  2. **Krever en smartenhet som er utstyrt med Bluetooth versjon 4.0 (eller nyere). Krever også en smartenhet som kjører operativsystemet iOS 8.4 (eller nyere) eller Android 5.0 (eller nyere).
  3. ***Krever USB Type-C med minimum 5 V / 1,5 A for å lade, 9 V / 2 A for kontinuerlig strøm under opptak.
  4. ****Stemmeaktivering er ikke tilgjengelig på alle språk. 4 talekommandoer med spesifikk ordlyd følger med.