Canon MAXIFY iB4150

MAXIFY iB4150

Konstruert for produktivitet, ytelse og pålitelighet. Rask utskrift av 24 sider/minutt i sort/hvitt og 15,5 sider/minutt i farger, opptil 2500 sider. Lave driftskostnader og Wi-Fi-støtte – perfekt for små kontorer.

iB4050_Detail

Fordeler

 • Rask utskrift på 24 sider/minutt i sort-hvitt og 15,5 sider/minutt i farger
 • Wi-Fi og LAN-tilkobling
 • Skriv ut fra populære nettskytjenester.
 • Blekkassetter med høy kapasitet: 2500 sider i sort-hvitt, 1500 sider i farger
 • Kapasitet på 500 ark

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon MAXIFY iB4150

En skriver med høy kapasitet for travle kontorer


Fargeblekkskriver med en hastighet, kapasitet og driftsøkonomi som gjør den perfekt for små kontorer. Canon MAXIFY iB4150 har en papirkassett med høy kapasitet, 500 ark, og produserer fremragende utskrifter med livaktige farger og skarp tekst med DRHD-blekk som tåler merkepenner og friksjon. Canon MAXIFY iB4150 skriver ut A4-sider svært raskt. Den skriver ut 24 sider/minutt i sort/hvitt og 15,5 sider/minutt i farger, og tiden til første utskrift er bare seks sekunder.

Fremragende økonomi


Canon MAXIFY iB4150 har lavt strømforbruk og blekkpatroner med høy kapasitet som kan byttes enkeltvis. Den er, med andre ord, konstruert for å redusere driftskostnadene. De svarte blekkpatronene har en ISO-kapasitet på 2500 sider, og fargeblekkpatronene har en kapasitet på 1500 sider. Det betyr at blekkpatronene ikke må byttes stadig vekk. I tillegg finnes det en flerpakning med fire farger for å gi enda mer kostnadseffektiv utskrift.

Allsidig utskriftsfunksjonalitet for kontoret


Canon MAXIFY iB4150 gjør det enkelt å være produktiv og få jobbene gjort. Tosidig utskrift og støtte for en rekke arkstørrelser og -typer – fra vanlig A4-papir til etiketter, konvolutter og fotopapir – forenkler utskriftsjobbene på kontoret. Canon MAXIFY iB4150 har en rekke brukervennlige funksjoner og er konstruert for å gi deg alle utskriftsalternativene du trenger til typisk kontorbruk.

I nettskyen eller på mobilenheter


Støtte for , Apple AirPrint (iOS), Mopria og Canon PRINT-appen gir rask og enkel utskrift fra mobilenheter. Du kan også skrive ut fra populære nettskytjenester, for eksempel Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote og OneDrive. Innebygd tilgangspunktmodus betyr at brukere av smartenheter kan koble til skriveren uten et Wi-Fi-nettverk.

Brukervennlig administrasjon og overvåkning


Canon MAXIFY iB4150 passer perfekt til små kontorer siden den gir utrolig høy utskriftskvalitet og høyere produktivitet, men den gir også avanserte administratorfunksjoner som gjør det enkelt å administrere, vedlikeholde og kontrollere. En rekke andre alternativer gjør at systemadministratorer raskt og enkelt kan konfigurere skriveren og begrense tilgangen.

SNMP-nettverksintegrasjon


Canon MAXIFY iB4150 er kompatibel med SNMP (Simple Network Management Protocol). Det betyr at det er enkelt å integrere skriveren i et eksisterende kontornettverk. SNMP muliggjør en rekke funksjoner for vedlikehold og overvåkning, blant annet når det gjelder blekknivåer, feilstatus og sideantall.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon MAXIFY iB4150, funksjonene og hva den kan gjøre.

Quick 1st Print

Første utskrift tar seks sekunder

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Bruk trådløst og del

Auto 2-sided Print

Automatisk tosidig utskrift

500 Sheet Capacity

Produktiv papirhåndtering

MAXIFY Cloud Link

Utskrift fra nettskytjenester

Smartphone and Tablet print

Canon PRINT- app

Tablet and smartphone ready

Klar for nettbrett og smarttelefon

High Page Yield

Effektivt XL-blekk

 • MAXIFY iB4150
 • Strømledning
 • Startblekkassetter
 • Installerings-CD for Windows (drivere til Mac er tilgjengelig på Internett)
 • Håndbøker
 • Faks-/telefonlinjekabel