Canon MAXIFY MB2750-serien

MAXIFY MB2750-serien

Alt-i-ett-fargeblekkskriver for hjemmekontorer Canon MAXIFY MB2750-serien støtter mobilutskrift og nettskyintegrasjon. I tillegg gir papirkassetten med kapasitet på 500 ark samt rask sort/hvitt-utskrift av 24 sider/minutt maksimal produktivitet.

MAXIFY MB2750

Fordeler

 • Høy produktivitet: 24 bilder/minutt i sort-hvitt og 15,5 bilder/minutt i farger
 • Wi-Fi- og LAN-tilkobling for utskrift og skanning
 • Utskrift fra og skanning til nettskytjenester
 • Blekkapasitet på 1200 sort/hvitt-sider og 900 fargesider
 • Papirkassett med høy kapasitet på 500 ark, og automatisk dokumentmater med kapasitet på 50 ark

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon MAXIFY MB2750-serien

For hjemmekontorer som krever produktivitet


En komplett skriver, skanner, kopimaskin og faks laget for hjemmekontorer. Canon MAXIFY MB2750-serien har en stor papirkassett med kapasitet på 500 ark og en automatisk dokumentmater med kapasitet på 50 ark. Den produserer fremragende utskrifter med dyp, tett svart, livaktige farger og skarp tekst med DRHD-blekk som tåler merkepenner og friksjon. Denne kvaliteten går ikke ut over hastigheten: Skriv ut 24 sider/minutt i sort/hvitt og 15,5 sider/minutt i farger. Tiden til første utskrift er bare seks sekunder.

Minimer driftskostnadene


Økonomien er prioritert, for eksempel gjennom et lavt strømforbruk, bare 0,2 kWh (TEC), og fargepatroner som kan byttes enkeltvis. De svarte patronene har en ISO-kapasitet på 1200 sider, og fargepatronene har en kapasitet på 900 sider. Multipakken med fire farger (tilleggsutstyr) inneholder et komplett blekksett og gir enda høyere verdi for pengene.

Konstruert for produktivitet


Tosidig utskrift og støtte for en rekke arkstørrelser og -typer – fra vanlig A4-papir til etiketter, konvolutter og fotopapir – og til og med tosidig kopiering av ID-kort forenkler utskriftsjobbene på kontoret. Utskrift, kopiering, skanning og faksing er bare noen få trykk unna, takket være en svært følsom TFT-berøringsskjerm med farger på 7,5 cm (3 tommer) og forbedret grensesnitt.

Mobilklar, nettskyklar, klar til innsats


Støtte for Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria og Canon PRINT-appen gir rask og enkel utskrift og skanning fra mobilenheter. Du kan skrive ut fra nettskyen samt skanne dokumenter og lagre dem i nettskytjenester. Støttede tjenester omfatter Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive og Concur. Innebygd tilgangspunktmodus betyr at brukere av smartenheter kan koble til skriveren uten et Wi-Fi-nettverk.

Omfattende muligheter for overvåkning og vedlikehold


Filtrering av IP-adresser gjør det mulig å begrense tilgang bare til utvalgte brukere, mens støtte for SMTP-post gir sikker skanning til e-post. En rekke andre alternativer gjør at systemadministratorer raskt og enkelt kan konfigurere skriveren og begrense bruk av bestemte funksjoner, for eksempel skanning til USB.

Nettverksintegrasjon


IT-sjefer og systemadministratorer vil sette pris på Canon MAXIFY MB2750-seriens støtte for SNMP (Simple Network Management Protocol), som gjør det enkelt å administrere og integrere enheten i eksisterende kontornettverk. SNMP muliggjør en rekke funksjoner for vedlikeholdsovervåkning, blant annet når det gjelder blekknivåer, feilstatus og sideantall.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon MAXIFY MB2750-serien, funksjonene og hva den kan gjøre.

Quick 1st Print

Første utskrift tar seks sekunder

50-sheet ADF

Automatisk kopiering av flere sider

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Bruk trådløst og del

500 Sheet Capacity

Produktiv papirhåndtering

Touch Screen

Brukervennlig berøringsskjerm på 7,5 cm (3 tommer)

Scan to Cloud

Laster opp dokumenter til nettskytjenester*

Tablet and smartphone ready

Klar for nettbrett og smarttelefon

High Page Yield

Effektivt XL-blekk

 • MAXIFY MB2750-serien
 • Strømledning
 • Startblekkassetter
 • Installerings-CD for Windows (drivere til Mac er tilgjengelig på Internett)
 • Håndbøker
 • Faks-/telefonlinjekabel

MAXIFY MB2750-serien Omtale

Modeller i denne serien*

MAXIFY MB2750
MAXIFY MB2755
* noen modeller er bare tilgjengelige i utvalgte butikker.