Canon MAXIFY MB5150-serien

MAXIFY MB5150-serien

En svært produktiv multifunksjonsenhet for fargeutskrift, -skanning og -kopiering samt faksing. Den støtter for mobilenheter og nettskytjenester, rask sort/hvitt-utskrift av 24 sider/minutt, og enkel nettverksintegrasjon.

MAXIFY MB5150

Fordeler

 • Høy produktivitet på 24 sider/minutt i sort/hvitt, 15,5 sider/minutt i farger
 • Trådløs utskrift fra smarttelefoner og nettbrett
 • Nettskytilkobling: skanning til nettsky eller e-post
 • Blekkassetter med høy kapasitet: 2500 sider i sort-hvitt, 1500 sider i farger
 • Papirkassett med høy kapasitet, 250 ark, og tosidig automatisk dokumentmater (D-ADF) med kapasitet på 50 ark

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon MAXIFY MB5150-serien

Lite kontor, enorm produktivitet


En komplett skriver, skanner, kopimaskin og faks konstruert for mindre kontorer som likevel krever høy kvalitet på sort/hvitt- og fargeutskrifter kombinert med god driftsøkonomi. DRHD-pigmentblekk tåler merkepenner og friksjon og gir fyldige svarte toner, dype farger og skarp tekst. Canon MAXIFY MB5150-serien skriver ut A4 svært raskt, 24 sider/minutt i sort/hvitt og 15,5 sider/minutt i farger, og tiden til første utskrift er bare seks sekunder. Dessuten innebærer tosidig skanning i ett enkelt pass at du kan skanne raskere enn noensinne.

Overlegen utskriftsøkonomi


Økonomien er prioritert, for eksempel gjennom et lavt strømforbruk, bare 0,2 kWh (TEC), og fargepatroner som kan byttes enkeltvis. De svarte blekkpatronene har en ISO-kapasitet på 2500 sider og fargeblekkpatronene har en kapasitet på 1500 sider. Det betyr at det blir færre avbrudd i arbeidet på kontoret. Multipakken med fire farger (tilleggsutstyr) gir enda mer kostnadseffektiv utskrift.

Høyere produktivitet og brukervennlighet


Utskrift, kopiering, skanning og faksing er enkelt med Canon MAXIFY MB5150-seriens store TFT-berøringsskjerm med farger på 8,8 cm (3,5 tommer), og forbedret brukergrensesnitt. I tillegg til en arkmater med en kapasitet på hele 250 ark og en automatisk dokumentmater med en kapasitet på 50 ark har skriveren tosidig utskrift og støtte for en rekke arkstørrelser og -typer. Den støtter alt fra vanlig A4-papir til etiketter, konvolutter og fotopapir, og til og med tosidig kopiering av ID-kort, alt for å forenkle vanlige utskriftsjobber på kontoret.

Mobilklar, nettskyklar, klar til innsats


Støtte for Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria og Canon PRINT-appen gir rask og enkel utskrift og skanning fra mobilenheter. Du kan skrive ut fra nettskyen og til og med skanne dokumenter og lagre dem i populære nettskytjenester, inkludert Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive og Concur. Tilgangspunktmodus betyr at brukere av mobilenheter kan koble til skriveren uten et Wi-Fi-nettverk.

Omfattende muligheter for overvåkning og vedlikehold


Filtrering av IP-adresser betyr at bare utvalgte brukere har tilgang, mens støtte for SMTP-post gir sikker skanning til e-post. Systemadministratorer kan raskt og enkelt konfigurere skriveren og begrense bruk av bestemte funksjoner, for eksempel skanning til USB.

Problemfri nettverksintegrering


Støtte for SNMP (Simple Network Management Protocol) betyr at det er enkelt å integrere skriveren i et eksisterende kontornettverk. SNMP-standarden muliggjør en rekke funksjoner for vedlikeholdsovervåkning, blant annet når det gjelder blekknivåer, feilstatus og sideantall.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon MAXIFY MB5150-serien, funksjonene og hva den kan gjøre.

Quick 1st Print

Første utskrift tar seks sekunder

Single Pass 2-sided Scan

Skanner begge sider av dokumentet

50-sheet 2-sided ADF

Automatisk kopiering av flere sider

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Bruk trådløst og del

250 Sheet Capacity

Produktiv papirhåndtering

Touch Screen

Brukervennlig berøringsskjerm på 8,8 cm (3,5 tommer)

Scan to Cloud

Laster opp dokumenter til nettskytjenester

Tablet and smartphone ready

Klar for nettbrett og smarttelefon

 • MAXIFY MB5150-serien
 • Strømledning
 • Startblekkassetter
 • Installerings-CD for Windows (drivere til Mac er tilgjengelig på Internett)
 • Håndbøker
 • Faks-/telefonlinjekabel

Modeller i denne serien*

MAXIFY MB5150
MAXIFY MB5155
* noen modeller er bare tilgjengelige i utvalgte butikker.