Canon MAXIFY MB5450-serien

Den komplette løsningen for små kontorer

Hvis du er på jakt etter en utskriftsløsning for små kontorer som er effektiv uten at det går på bekostning av ytelse, kvalitet og pålitelighet, er MAXIFY MB5450-serien det perfekte valget for deg. Merkepennbestandig blekk av høy kvalitet, Wi-Fi- og Ethernet-tilkobling og tosidig skanning i én omgang gjør at du kan skrive ut store kvanta raskere enn noen gang før.

Dual resistant high density ink

Utskrifter av høy kvalitet hver eneste gang

Dual Resistant High Density-blekk som er spesielt utviklet for å oppfylle utskriftsbehovene til bedrifter. Dette kvalitetsblekket gir sterke farger, dype svarte toner og skarp tekst, og du trenger ikke bekymre deg for at blekket skal smitte utover arket.

Enkel å bruke, enkelt å være produktiv

En stor 8,8 cm berøringsskjerm med farger gir enkel tilgang til alle funksjonene til MAXIFY MB5450-serien. I tillegg til en arkmater med en kapasitet på hele 500 ark og en automatisk dokumentmater med en kapasitet på 50 ark tilbyr MAXIFY MB5450-serien tosidig utskrift og støtte for en rekke arkstørrelser og -typer. Den støtter alt fra vanlig A4-papir til etiketter, konvolutter, fotopapir og til og med tosidig kopiering av ID-kort, alt for å forenkle vanlige utskriftsjobber på kontoret.

Lave driftskostnader

Du kan bruke MAXIFY MB5450-serien til å produsere utskrifter av overlegen kvalitet, uten at du må tømme kontoen for å drifte skriverne. Det lave strømforbruket kombinert med en blekkapasitet på 2500 sider i sort-hvitt og 1500 sider i farger gjør at du slipper å bytte kassetter like ofte som før.

Canon xl ink

Enkel å administrere og vedlikeholde

Simple network management protocol

Simple Network Management Protocol (SNMP) gjør det enklere å integrere skriveren i arbeidsplassen og å drifte den som en del av et travelt kontormiljø. MAXIFY MB5450-serien gjør dette ved å gi deg muligheten til å spore bruken av, blekknivået og feilstatusene til og antall utskrifter fra alle skrivere i nettverket. I tillegg til dette kan du filtrere etter IP-adresser for å begrense utskriftstilgangen og sørge for sikker skanning til e-post.

Spesifikasjoner

Første sort-hvitt-utskrift tar seks sekunder

Skanner begge sider av dokumentet

Automatisk kopiering av flere sider

Bruk trådløst og del

Produktiv papirhåndtering.

Brukervennlig berøringsskjerm på 8,8 cm (3,5 tommer)

Laster opp dokumenter til nettskytjenester

Klar for nettbrett og smarttelefon

Omtale

Modeller i denne serien*

MAXIFY MB5450
MAXIFY MB5455
* noen modeller er bare tilgjengelige i utvalgte butikker.

Tilbehør

Du kan også ha interesse av ...