PIXMA-effektivitet

PIXMAs nyskapende teknologi gjør det enklere og mer effektivt å bruke skriveren enn noen gang før. Den siste serien inneholder økonomiske funksjoner som automatisk påslåing og tosidig utskrift, som gjør at du sparer papir og energi. Med PIXMA får du maksimal brukervennlighet og minimalt med avfall.

[IMAGE] Efficiency-banner

[BILDE] Automatisk påslåing-logo

Automatisk oppstart

Enkel utskrift og energisparing

For å sikre brukervennlig Wi-Fi-utskrift slår automatisk påslåing-funksjonen skriveren på automatisk når du begynner å skrive ut. Takket være automatisk av-funksjonen kan skrivere som er koblet til via USB automatisk slå seg av hvis de ikke brukes i et angitt tidsrom.

[BILDE] Stillemodus-logo

Stillemodus

Reduser støyen

Stillemodus senker utskriftshastigheten automatisk for å redusere driftsstøyen drastisk, slik at du nesten ikke hører utskriftene hjemme. Du kan velge dette alternativet fra datamaskinen eller direkte fra skriverskjermen, og konfigurere det til å være på hele dagen eller aktiveres på bestemte tidspunkt.

[BILDE] Automatisk tosidig utskrift

Tosidig utskrift

Spar papir med automatisk tosidig utskrift

[BILDE] Tosidig utskrift

De fleste skriverne og multifunksjonsproduktene i PIXMA-serien har automatisk tosidig utskrift integrert, slik at du kan skrive ut profesjonelle dokumenter på begge sider av arket. Det reduserer også papirforbruket og er samtidig med på å beskytte miljøet.


Tosidig utskrift

Spar papir og blekk

Du kan bruke tosidig utskrift når du skriver ut utkastet til et dokument. På denne måten vil to sider av et dokument bli skrevet ut på ett ark, slik at du sparer blekk og papir. Muligheten for å skrive ut flere sider på ett enkelt ark er tilgjengelig på alle PIXMA-skrivere.

Spar penger med XL-blekk

Spar penger på ekte Canon-blekk med den valgfrie XL-blekkassetten med høy kapasitet, som lar deg skrive ut mer for mindre. Spar med doble pakker og multipakker – disse praktiske pakkene er svært økonomiske.

PIXMA XL-blekk

Blekkapasitet

Uansett om du kjøper en ny blekkassett eller en helt ny skriver, er antallet sider kan du skrive ut fra en enkelt blekkassett – også kjent som blekkapasiteten – viktig.

Finn ut mer om blekkapasitet

[BILDE] Easy-WebPrint-Ex-logo

Easy-WebPrint EX

Ta kontroll over webutskriftene

Easy-Web Print EX er en plugin for Microsoft Internet Explorer som gjør det enkelt å velge viktige deler av en webside før du fester dem til ett enkelt dokument for utskrift.

[BILDE] Resirkulering-logo

Resirkulering av kassetter

Canon resirkuleringsordning

Canon har resirkuleringsordninger i utvalgte land. Opp til 100 % av den gamle kassetten blir resirkulert, enten i nye kassetter eller andre produkter og som et resultat går ingen del av kassetten til avfallsdeponi.

Lær mer

Kontroller produktspesifikasjonene for å bekrefte tilgjengelighet for hver funksjon og programvarekompatibilitet.