PIXMA-effektivitet

PIXMAs nyskapende teknologi gjør det enklere og mer effektivt å bruke skriveren enn noen gang før. Den siste serien inneholder økonomiske funksjoner som automatisk påslåing og tosidig utskrift, som gjør at du sparer papir og energi. Med PIXMA får du maksimal brukervennlighet og minimalt med avfall.

Automatisk oppstart

Enkel utskrift og energisparing

For å sikre brukervennlig Wi-Fi-utskrift slår automatisk påslåing-funksjonen skriveren på automatisk når du begynner å skrive ut. Takket være automatisk av-funksjonen kan skrivere som er koblet til via USB automatisk slå seg av hvis de ikke brukes i et angitt tidsrom.

Stillemodus

Reduser støyen

Stillemodus senker utskriftshastigheten automatisk for å redusere driftsstøyen drastisk, slik at du nesten ikke hører utskriftene hjemme. Du kan velge dette alternativet fra datamaskinen eller direkte fra skriverskjermen, og konfigurere det til å være på hele dagen eller aktiveres på bestemte tidspunkt.

Tosidig utskrift

Spar papir med automatisk tosidig utskrift

De fleste skriverne og multifunksjonsproduktene i PIXMA-serien har automatisk tosidig utskrift integrert, slik at du kan skrive ut profesjonelle dokumenter på begge sider av arket. Det reduserer også papirforbruket og er samtidig med på å beskytte miljøet.