Canon Everyday Use Glossy GP-501

Everyday Use Glossy GP-501

Glanset fotopapir for utskrift av vanlige bilder og nye utskrifter av gamle bilder med fotolabkvalitet. Fotopapiret "Everyday Use" er et økonomisk alternativ for å lage feriebilder med glanset overflate hjemme.

Fordeler

  • Glanset overflate
  • Perfekt for vanlige fotoutskrifter
  • Perfekt sammen med Canon ChromaLife100+-blekk

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon Everyday Use Glossy GP-501

Feriebilder


Når du skal skrive ut feriebilder, trenger du resultater som er minst like bra som bilder fra en fotolab, og da er Glossy Photo Paper "Everyday Use" riktig valg.

Bilder som tørker umiddelbart


Ekte fotopapir fra Canon har et belegg med mikroporer som raskt absorberer blekket dypt under overflaten, slik at det ikke blir værende igjen overflødig blekk på papirets overflate. Resultatet: bilder som tørker umiddelbart.

Perfekt glans


Med glanset papir fra Canon forsegles blekket dypere under den glansede overflaten enn med andre papirtyper. Dette sørger for at den glansede overflaten alltid er blank.

Bilder som varer livet ut


Glossy Photo Paper “Everyday Use” (GP-501) passer perfekt sammen med Canon ChromaLife100+-blekk. Canons FINE-skrivehode, blekk og originale fotopapir beskytter bildene mot gasser og lys og sørger sammen for at dyrebare minner bevares for kommende generasjoner.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon Everyday Use Glossy GP-501, funksjonene og hva den kan gjøre.

200-gsm

Vekt i gram per kvadratmeter

0.21-mm

Tykkelse i millimeter

Fotoprogramvare

Gi minnene liv ved hjelp av programvare som vil inspirere kreative måter å skrive ut på.

Lær mer