Canon Pro Luster LU-101

Pro Luster LU-101

Oppnå fotoutskrifter med levende farger og imponerende sort-hvitt med Photo Paper Pro Luster, et profesjonelt fotopapir med glans for en tradisjonell fotolabkvalitet du kan oppnå hjemme.

Fordeler

  • Glatt, glanset overflate
  • Enestående fargegjengivelse
  • Sort-hvitt-utskrifter med jevn tone
  • Høy lysfasthet
  • Passer perfekt for PIXMA Pro-skrivere

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon Pro Luster LU-101

Profesjonelle


Dette silkeglatte fotopapiret for blekkskrivere minner om tradisjonelt, bestrøket papir brukt i mørkerom. Det er utformet for profesjonelle fotografer som ønsker å vise frem arbeidene sine på sitt beste uten å sende bilder til fremkalling.

Flotte utskrifter


Photo Paper Pro Luster er utformet for å gi et gjennomført resultat med levende farger og skarpe detaljer og imponerende sort-hvitt-utskrifter med jevn tone og dype nyanser av sort.

Bilder som varer livet ut


Photo Paper Pro Luster er optimalisert for bruk med Canon PIXMA Pro-fotoskrivere og gir tilbyr eksepsjonell bildekvalitet og lang levetid. Brukt sammen med Canons originale LUCIA- eller ChromaLife100+-blekk beskytter det bildene mot forringelse forårsaket av gass og lys, for å beskytte dyrebare minner slik at du kan føle deg trygg når du viser frem eller selger bildene.

Gjennomførte resultater


Kort tørketid, vannmotstand og en mer glansfull overflate enn halvglanset papir takket være den lille partikkelstørrelsen i bestrykningen. Konsistent bildetone og farge uavhengig av lysforholdene der bildet vises, gjør papiret ideelt for studioer og utstillinger.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon Pro Luster LU-101, funksjonene og hva den kan gjøre.

260-gsm

Vekt i gram per kvadratmeter

0.26-mm

Tykkelse i millimeter

Fotoprogramvare

Gi minnene liv ved hjelp av programvare som vil inspirere kreative måter å skrive ut på.

Lær mer