Canon Pro Platinum PT-101

Pro Platinum PT-101

Fotopapir med profesjonell studiokvalitet gir enestående kvalitet og holdbare farger. Dette tunge, glansede papiret har en fargegjengivelse som gir fotografer flere kreative muligheter.

Fordeler

  • Overflate med ekstrem høyglans
  • Høy lysfasthet
  • Overflate med høy lysstyrke
  • Enestående fargegjengivelse
  • Perfekt sammen med Canon Lucia- og ChromaLife100+-blekk

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon Pro Platinum PT-101

Profesjonelle


Profesjonelle fotografer trenger papir med optimalt glanset overflate for å vise frem arbeidet på sitt beste, og Canon har papiret som gjør seg i ethvert galleri – Photo Paper Pro Platinum. Med høy optisk tetthet takket være utformingen med seks lag er det mulig å oppnå optimale studioresultater.

Bilder som tørker umiddelbart


Ekte fotopapir fra Canon har et belegg med mikroporer som raskt absorberer blekket dypt under overflaten, slik at det ikke blir værende igjen overflødig blekk på papirets overflate. Resultatet: bilder som tørker umiddelbart.

Perfekt glans


Med glanset papir fra Canon forsegles blekket dypere under den glansede overflaten enn med andre papirtyper. Dette sørger for at den glansede overflaten alltid er blank.

Bilder som varer livet ut


Pro Platinum-fotopapir passer perfekt sammen med Canon Lucia- og ChromaLife100+-blekk. Canons FINE-skrivehode, blekk og originale fotopapir beskytter bildene mot gasser og lys og sørger sammen for at dyrebare minner bevares for kommende generasjoner.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon Pro Platinum PT-101, funksjonene og hva den kan gjøre.

300-gsm

Vekt i gram per kvadratmeter

0.30-mm

Tykkelse i millimeter

Fotoprogramvare

Gi minnene liv ved hjelp av programvare som vil inspirere kreative måter å skrive ut på.

Lær mer