Canon PIXMA MG2950

PIXMA MG2950

Opplev en trådløs verden med denne rimelige, kompakte multifunksjonsskriveren med Wi-Fi, som du kan bruke til enkel utskrift fra smarttelefonen, nettbrettet, kameraet eller nettskyen. Koble til, kopier, skriv ut og skann på en enkel måte.

PIXMA MG2950

Fordeler

  • Skriv ut trådløst Du kan enkelt koble til, skrive ut, kopiere og skanne som du vil med dette multifunksjonsproduktet med høy kvalitet og Wi-Fi
  • Fang opp detaljene i raske utskrifter med høy kvalitet ved hjelp av FINE-kassetteknologien
  • Gjør deg klar å skrive ut og skanne uten problemer fra smartenheter med Canon PRINT-appen
  • Opplev den kreative friheten i nettskyutskrift med PIXMA Cloud Link
  • Skriv ut flere sider for pengene med XL-alternativer for blekk

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon PIXMA MG2950

Kompakt multifunksjonsskriver med Wi-Fi


Ta steget opp til Wi-Fi. Du kan bruke og dele denne multifunksjonsskriveren trådløst rundt omkring i hjemmet og eksternt fra mobile enheter, slik at alle får de samme resultatene med høy kvalitet. Den passer utmerket til daglig utskrift, skanning og kopiering, og i tillegg inkluderer det PictBridge for trådløst nettverk, slik at du enkelt kan skrive ut bildene direkte fra kompatible trådløse kameraer. Den kompakte og stilige utformingen gjør at du sparer plass, og det er enkelt for deg å legge inn papir og bytte blekk.

Spar penger på blekk


Skriv ut mer for pengene. Du kan skrive ut langt flere sider, og du må ikke bytte blekk så ofte, med XL FINE-kassetter (tilleggsutstyr). Besparelsene kan være opptil 30 % per side sammenlignet med standardkassetter.

Rask kvalitetsutskrift


Forvent utmerkede detaljnivåer. Uansett hva du skriver ut eller kopierer med FINE-kassettsystemet, får du levende farger og tydelig tekst med en utskriftsoppløsning på opptil 4800 dpi. I tillegg går det raskt, med ISO ESAT-hastigheter på 8 bilder per minutt i svart/hvitt og 4 bilder per minutt i farger.

Nettskytilkobling


Nyt friheten til å skrive ut fra nettskyen. Du kan bruke smarttelefonen eller nettbrettet til å skrive ut bilder på få sekunder fra Facebook, Twitter og nettbaserte album. Takket være forbedret PIXMA Cloud Link får du nå også tilgang til og kan skrive ut dokumenter fra GoogleDrive.

Klar for smarttelefon og nettbrett


Du er klar for smarttelefon, og det er skriveren også. Du trenger bare å laste ned Canon PRINT-appen til smarttelefonen eller nettbrettet. Når du bruker appen, får du direkte tilgang til og kan skrive ut fra nettskytjenester. Du kan også kontrollere skriverstatusen, lese håndboken eller sjekke blekknivåer i sanntid via Wi-Fi eller Internett. De mobile tilkoblingsalternativene utfylles med støtte for Google Cloud Print.

Kreativ lek


Ha det gøy med å utforske kreativiteten. Med Easy Photo Print+ (tilgjengelig via Canon PRINT-appen) kan du enkelt lage og skrive ut gratulasjonskort, bildecollager og mye mer med denne nettbaserte tjenesten. Du kan bruke bilder fra nettbrettet, PC-en og nettskyen.

Smart oppstart


Du trenger ikke å vente på noe med denne multifunksjonsskriveren Den er klar når du er det, med automatisk oppstart så snart du sender noe til utskrift. Den blir også slått av hvis det ikke brukes i løpet av en viss tid, slik at du sparer strøm. I stillemodus vil du i tillegg knapt merke at utskrift pågår.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon PIXMA MG2950, funksjonene og hva den kan gjøre.

Convenient and easy to replace

Praktisk og lett å bytte ut

High resolution photo printing

Fotoutskrift med høy oppløsning

Micro ink droplets for precise print

Mikroskopiske blekkdråper for presis utskrift

Optional high yield inks

Blekk med høy kapasitet som tilleggsutstyr

Use and share wirelessly

Bruk og del trådløst

Print directly from cloud

Skriv ut direkte fra nettsky

Canon PRINT app

Canon PRINT-app

Turns on when you start printing

Slås på når du starter utskriften

  • Multifunksjonsskriver – PIXMA MG2950
  • FINE-kassetter
  • Strømledning
  • Konfigurasjons-CD-ROM (bare CD for Windows – drivere til Mac er tilgjengelige på Internett)
  • Håndbøker og andre dokumenter
Cloud-Printers

Utskrift fra nettsky

PIXMAs nettskyklare skrivere gir deg friheten til å skrive ut fra skytjenester direkte fra smartenheter.