Canon PIXMA MG3250

PIXMA MG3250

Du kan enkelt skrive ut, kopiere og skanne med denne multifunksjonsenheten som med Wi-Fi kan brukes overalt hjemme. Med kompakt FastFront-design og automatisk tosidig utskrift, støtte for utskrift fra smarttelefoner og Apple AirPrint.

PIXMA MG3250

Fordeler

  • Wi-Fi-multifunksjonsskriver: utskrift, skanning og kopiering
  • Støtte for mobilutskrift og Apple AirPrint
  • Enkel og effektiv webutskrift
  • Skriv ut mer med XL-blekk som tilleggsutstyr
  • Spar papir med automatisk tosidig utskrift
  • Rask utskrift av dokumenter og bilder
  • My Image Garden-programvare
  • Automatisk av-/påslåing

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon PIXMA MG3250

Kompakt og trådløst multifunksjonsskriver


Dette multifunksjonsskriveren med Wi-Fi-tilkobling gir enkel utskrift fra PC og mobilenheter hjemme. Den elegante og kompakte FastFront-utformingen gjør det enklere å legge i papir og bytte blekk. Det er en ideell skriver, kopimaskin og skanner for daglig bruk.

Klar for smarttelefon og nettbrett


Canons Easy-PhotoPrint-applikasjon gir deg fleksible muligheter for utskrift fra og skanning til mobilenheter overalt hjemme. Med støtte for Apple AirPrint kan du også skrive ut bilder, e-post, nettsider og andre dokumenter direkte fra iPhone, iPad og iPod touch.

Skriv ut mer for mindre


Med XL FINE-kassetter med ekstra kapasitet trenger du ikke bytte blekk så ofte. XL-kassettene har langt større kapasitet enn tilsvarende kassetter i standardstørrelse. XL-kassettene er også mer kostnadseffektive slik at du kan spare opptil 50 % per side – perfekt hvis du bruker skriveren regelmessig.

Spar papir


Automatisk tosidig utskrift skriver automatisk ut på begge sider, noe som sparer papir og gir dokumenter et profesjonelt utseende. For smart utskrift fra Internett kan du bruke Easy-WebPrint EX -tillegget og bare skrive ut det du trenger. Dermed er det enkelt å klippe ut informasjon fra webområder og kombinere teksten på én side for effektiv utskrift.

Rask kvalitetsutskrift


FINE-kassettsystemet gir imponerende detaljnivå med høy hastighet. Skriv raskt ut dokumenter og bilder av høy kvalitet med A4 ISO ESAT-hastighet på 9,2 bilder/minutt i sort-hvitt og 5,0 bilder/minutt i farger, med utskrift av kantløst bilde på 10 x 15 cm i løpet av ca. 44 sekunder. Produser en A4-fargekopi på ca. 20 sekunder.

My Image Garden-programvare


Et verktøysett som tilbyr enkel fotoutskrift, skanning og tilgang til nettbaserte tjenester som CREATIVE PARK PREMIUM. Programmet har bildeorganiseringsfunksjonalitet, inkludert ansiktsgjenkjenning, og vil søke etter bilder på PC-en – selv de du har glemt for lenge siden – og sette dem sammen for utskrift. Programmet gjør det også enkelt å skanne til nettskytjenester og opprette PDF-filer.

Skriv ut direkte fra Facebook


Med applikasjonen Print Your Days kan du skrive ut dine egne og venners bilder direkte fra Facebook. Bruk ulike effekter eller skap iøynefallende collager med opptil fem bilder per side og en av de mange tilgjengelige bakgrunnsstilene.

Spar strøm


Reduser strømforbruket med den automatiske avslåingsfunksjonen, som slår av skriveren hvis du ikke har brukt den i løpet av en viss tid. Automatisk påslåing slår automatisk skriveren på igjen når du starter en utskrift.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon PIXMA MG3250, funksjonene og hva den kan gjøre.

Convenient and easy to replace

Praktisk og lett å bytte ut

Micro ink droplets for precise print

Mikroskopiske blekkdråper for presis utskrift

High resolution photo printing

Fotoutskrift med høy oppløsning

Automatic double sided printing

Automatisk tosidig utskrift

Use and share wirelessly

Bruk og del trådløst

Tablet and smartphone ready

Klar for nettbrett og smarttelefon

Compact design and easy operation

Kompakt utforming og enkel betjening

Print images from your movies

Skriv ut bilder fra filmer

Smart web printing

Smart webutskrift

High resolution scanning

Skanning med høy oppløsning

Facebook photo printing

Utskrift av bilder fra Facebook

One-stop creative software

Komplett kreativ programvare

PIXMA MG3250 Omtale