Canon PIXMA MG5550

PIXMA MG5550

En multifunksjonsskriver av høy kvalitet til hjemmebruk med Wi-Fi til og funksjoner for utskrift, kopiering og skanning. Funskjoner inkluderer fem separate blekkassetter, avansert tilkobling for smarttelefon og utskrift direkte fra nettskyen i tillegg til alternativer for XL-blekk.

PIXMA MG5550

Fordeler

  • Multifunksjonsskriver av høy kvalitet med funksjoner for Wi-Fi, utskrift, kopiering og skanning
  • Skriv ut fra nettskyen direkte fra skriverskjermen: skriv ut fra nettalbum, sosiale nettverk og nettskyen
  • Skriv ut og skann enkelt fra smartenheter via Wi-Fi-nettverk eller Internett
  • Last ned programmet PIXMA Printing Solutions og styr skriveren eksternt
  • Støtter Google Cloud Print, Apple AirPrint

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon PIXMA MG5550

Multifunksjonsskriver av høy kvalitet


Med avansert Wi-Fi-tilkobling og blekksystem med fem blekkassetter, gir denne multifunksjonsskriveren enkle funksjoner for utskrift, kopiering og skanning av høy kvalitet så vel som direkte tilgang til nettskyen. Den er designet for å brukes og deles trådløst hjemme og eksternt fra mobile enheter.

Utskrift fra nettskyen


Nyt muligheten til å skrive ut direkte fra Internett med den forbedrede PIXMA Cloud Link. Du kan skrive ut bilder fra Facebook, Twitter og nettalbum som image.canon i løpet av noen få sekunder. Du kan også skrive ut dokumenter fra nettskytjenester som Evernote og Dropbox direkte fra skriverskjermen. Du kan lage kalendere, laste ned papirartikler og andre maler direkte fra PIXMA Cloud.

Klar for smarttelefon og nettbrett


Du kan styre skriveren direkte fra en smartenhet for ultimat fleksibilitet. Last ned Canons program PIXMA Printing Solutions for å skrive ut fra og å skanne til smartenheten så vel som nettskytjenester. Med programmet kan du til og med sjekke skriverens status, brukerhåndbok og blekknivåer. Den støtter også Apple AirPrint og Google Cloud Print.

Økonomiske og separate blekkpatroner for overlegne utskrifter


Denne multifunksjonsenheten sparer utgifter med 5 separate blekkassetter, slik at du bare trenger å bytte den fargen som er tom, noe som gjør utskriften mer effektiv. Svart blekk for dokumenter og bilder, sammen med Canons FINE-teknologi og opptil 4800 dpi utskriftsoppløsning, gir klar tekst og skarpe bilder med imponerende detaljnivå.

Rask utskrift


Ideell for raske kvalitetsutskrifter hjemme med dens høye ISO ESAT A4-utskriftshastighet på 12,2 bilder/minutt og 8,7 bilder/minutt og evne til å skrive ut kantløse bilder på 10 x 15 cm på ca. 44 sekunder.

Spar penger på blekk og papir


Alternative XL-blekkasseter lar deg skrive ut flere sider enn med en standardkasset slik at du ikke trenger å bytte blekk så ofte –- ideell hvis du skriver ut ofte og kan gjøre at du sparer opptil 30 % per side. Automatisk tosidig utskrift reduserer papirforbruket og gir tosidige dokumenter med profesjonelt utseende.

Enkel å bruke


En skarp skjerm på 6,2 cm gjør det enkelt å vise valgte funksjoner eller bruke nettskybaserte tjenester. Automatisk påslåing slår automatisk skriveren på når du starter en utskrift fra en PC eller mobil enhet som er tilkoblet samme nettverk.

My Image Garden-programvare


Komplett program med løsninger for organisering og utskrift av bilder, skanning og tilgang til Internettjenester. Avanserte funksjoner som ansiktsgjenkjenning gjør det enkelt å søke gjennom alle bildene på PC-en og finne de du leter etter.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon PIXMA MG5550, funksjonene og hva den kan gjøre.

Only change the ink which runs out

Bytt ut bare det blekket som er tomt

Optional high yield inks

Blekk med høy kapasitet som tilleggsutstyr

Automatic double sided printing

Automatisk tosidig utskrift

Use and share wirelessly

Bruk og del trådløst

PIXMA Printing Solutions app

Programmet PIXMA Printing Solutions

Tablet and smartphone ready

Klar for nettbrett og smarttelefon

Print directly from cloud

Skriv ut direkte fra nettsky

Turns on when you start printing

Slås på når du starter utskriften

  • Multifunksjonsskriver - PIXMA MG5550
  • Installere blekkassetter
  • Strømledning
  • Installerings-CD-ROM
  • Håndbøker og andre dokumenter