Canon PIXMA MG5650

PIXMA MG5650

Få det ypperste innen allsidighet. Lag vakre bilder og dokumenter, kos deg med en rekke morsomme funksjoner, og koble enkelt til med smartenheter og til nettskyen ved hjelp av denne familievennlige multifunksjonsskriveren med høy kvalitet og 5 separate blekkassetter.

PIXMA MG5650

Fordeler

  • Nyt allsidigheten. Du kan enkelt koble til, skrive ut, kopiere og skanne som du vil med dette multifunksjonsproduktet med høy kvalitet og Wi-Fi
  • Opplev den kreative friheten i nettskyutskrift og -skanning med PIXMA Cloud Link*
  • Gjør deg klar å skrive ut og skanne uten problemer fra smartenheter med PIXMA Printing Solutions app
  • Forevige de dyrebare øyeblikkene med raske utskrifter i høy kvalitet
  • Bytt bare den blekkpatronen som er tom, med 5 separate blekkassetter

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon PIXMA MG5650

Multifunksjonsskriver av høy kvalitet


Koble til, lag, skriv ut, skann og kopier hjemme. Hele familien kan dra nytte av fordelen med denne rimelige multifunksjonsskriveren med 5 blekkassetter, avansert Wi-Fi og direkte nettskytilgang. Skriveren er utformet for å brukes og deles trådløst rundt omkring i hjemmet og eksternt fra mobile enheter, og den inneholder også PictBridge for trådløst nettverk, slik at det er enkelt å skrive ut favorittbildene direkte fra kompatible trådløse kameraer.

Spar penger på blekk og papir


Få minst mulig avfall og størst mulig besparelser. Du trenger bare å bytte ut fargen som er tom, takket være individuelle blekktanker. I tillegg kan du skrive ut flere sider for pengene med XL-blekk (tilleggsutstyr) og spare papir med automatisk tosidig utskrift.

Nettskytilkobling


Gå direkte til nettskyen. Nyt friheten til å skrive ut fra og skanne til Internett, rett fra skriverskjermen. Med forbedret PIXMA Cloud Link kan du skrive ut bilder på få sekunder fra Facebook, Twitter og nettbaserte album. Du kan skrive ut / skanne dokumenter til nettskytjenester som Google Drive, OneDrive og Dropbox, og du kan til og med legge ved og sende skannede filer/bilder direkte via e-post – alt uten bruk av PC.*

Klar for smarttelefon og nettbrett


Du er klar for smarttelefon, og det er skriveren også. Last ganske enkelt ned Canon PIXMA Printing Solutions app for smarttelefonen eller nettbrettet. Når du bruker appen, får du direkte tilgang til nettskytjenester. Du kan også kontrollere skriverstatusen, lese håndboken eller sjekke blekknivåer i sanntid via Wi-Fi eller Internett. De mobile tilkoblingsalternativene utfylles med støtte for Apple AirPrint og Google Cloud Print

Raske utskrifter av høy kvalitet


Imponer familie og venner med utskrifter av høy kvalitet. Du vil være stolt over å vise frem bilder som er fullstappet av detaljer, og i tillegg kan du skrive ut dokumenter med et profesjonelt utseende og tydelig tekst ved hjelp av 5 separate blekkassetter, Canons FINE-teknologi og en utskriftsoppløsning på opptil 4800 dpi. I tillegg går det raskt, med ISO ESAT-hastigheter på 12,7 bilder per minutt i svart/hvitt og 8,7 bilder per minutt i farger. Du får et 10 x 15 cm kantløst bilde på ca. 44 sekunder.

Rask og enkel betjening


Enkel betjening, visning og tilkobling. Alt er vises klart på den store skjermen på 6,2 cm, uansett om du velger funksjoner, forhåndsviser bilder eller bruker nettskytjenester. I tillegg trenger du ikke å vente med å starte utskrift fra en PC eller mobil enhet i samme nettverk, takket være automatisk oppstart.

Kreativ lek


Ha det gøy med å utforske kreativiteten med Easy Photo Print+. (Tilgjengelig via appen PIXMA Printing Solutions.) Du kan enkelt lage og skrive ut gratulasjonskort, bildecollager og mye mer med denne nettbaserte tjenesten. Du kan bruke bilder fra nettbrettet, PC-en og nettskyen.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon PIXMA MG5650, funksjonene og hva den kan gjøre.

Only change the ink which runs out

Bytt ut bare det blekket som er tomt

4800 dpi

Mikroskopiske blekkdråper for presis utskrift

Optional high yield inks

Blekk med høy kapasitet som tilleggsutstyr

Use and share wirelessly

Bruk og del trådløst

Print from and scan to the cloud

Skriv ut fra og skann til nettskyen*

Tablet and smartphone ready

Klar for nettbrett og smarttelefon

PIXMA Printing Solutions app

Programmet PIXMA Printing Solutions

Automatic double sided printing

Automatisk tosidig utskrift

  • Multifunksjonsskriver – PIXMA MG5650
  • Installere blekkassetter
  • Strømledning
  • Konfigurasjons-CD-ROM (bare CD for Windows – drivere til Mac er tilgjengelige på Internett)
  • Håndbøker og andre dokumenter

PIXMA MG5650 Omtale