Canon PIXMA MG6650

PIXMA MG6650

Denne multifunksjonsskriveren har høy ytelse og 5 blekkassetter er designet for å hjelpe deg med å uttrykke kreativitet og gir utskrifter av utmerket kvalitet. Og med avansert Wi-Fi er det enkelt å skrive ut direkte fra smartenheter og nettskyen.

MG6650

Fordeler

  • Koble til, skriv ut, kopier og skann som du vil, med denne multifunksjonsskriveren med høy kvalitet og Wi-Fi
  • Opplev den kreative friheten i nettskyutskrift og -skanning med PIXMA Cloud Link*
  • Gjør deg klar til enkel utskrift og skanning fra smartenheter med NFC ved hjelp av PIXMA Touch & Print
  • Lag raske utskrifter av høy kvalitet som du vil være stolt over å vise frem
  • Bytt bare den blekkpatronen som er tom, med 5 separate blekkassetter

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon PIXMA MG6650

Multifunksjonsskriver med høy ytelse


Uttrykk kreativiteten din gjennom utskrift. Denne multifunksjonsskriveren for hjemmet er den ideelle følgesvennen til kameraet og har alt: et avansert system med 5 blekkassetter, alternativer for rask utskrift, kopiering og skanning samt nettskytilgang. Den er utformet for å kunne deles trådløst i hjemmet og brukes eksternt med mobile enheter, og du kan også enkelt skrive ut bildene direkte fra minnekort og kompatible trådløse kameraer.

Nettskytilkobling


Gå direkte til nettskyen. Nyt friheten til å skrive ut fra og skanne til Internett, rett fra skriverskjermen. Med forbedret PIXMA Cloud Link kan du skrive ut bilder på få sekunder fra Facebook, Twitter og nettbaserte fotoalbum. Du kan skrive ut fra / skanne til nettskytjenester som Google Drive, OneDrive og Dropbox, og du kan til og med legge ved og sende skannede filer/bilder direkte via e-post – alt uten bruk av PC.*

Klar for smarttelefon og nettbrett


Du er klar for smarttelefon, og det er skriveren også. Last ganske enkelt ned Canon PIXMA Printing Solutions app for smarttelefonen eller nettbrettet. Når du bruker appen, får du direkte tilgang til nettskytjenester. Du kan også kontrollere skriverstatusen, lese håndboken eller sjekke blekknivåer i sanntid via Wi-Fi eller Internett. De mobile tilkoblingsalternativene utfylles med støtte for Apple AirPrint og Google Cloud Print.

Raske, utmerkede utskrifter


Imponer familie og venner med utskrifter av utmerket kvalitet. Du vil være stolt over å vise frem svært detaljerte bilder, og i tillegg kan du skrive ut dokumenter med et profesjonelt utseende og tydelig tekst, takket være 5 Separate blekkassetter, Canons FINE-teknologi og en utskriftsoppløsning på opptil 4800 dpi. I tillegg går det raskt, med ISO ESAT-hastigheter på 15 bilder per minutt i svart/hvitt og 9,7 bilder per minutt i farger. Du får et 10 x 15 cm kantløst bilde på ca. 44 sekunder.

Enkel berøringsbetjening


Opplev berøring i særklasse. Du betjener skanneren enkelt og intuitivt med fingertuppen. Du vil oppleve at det er enkelt og raskt å navigere i menyer, velge funksjoner, forhåndsvise bilder og bruke nettskytjenester med den store 7,5 cm berøringsskjermen i farger.

Spar penger på blekk og papir


Få minst mulig avfall og størst mulig besparelser. Du trenger bare å bytte ut fargen som er tom, takket være individuelle blekktanker. I tillegg kan du skrive ut flere sider for pengene med XL-blekk (tilleggsutstyr) og spare papir med automatisk tosidig utskrift.

Kreativ lek


Ha det gøy når du utforsker kreativiteten med Easy Photo Print+ (tilgjengelig via PIXMA Printing Solutions app). Du kan enkelt lage og skrive ut gratulasjonskort, bildecollager og mye mer med denne nettbaserte tjenesten. Du kan bruke bilder fra nettbrettet, PC-en og nettskyen.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon PIXMA MG6650, funksjonene og hva den kan gjøre.

Only change the ink which runs out

Bytt ut bare det blekket som er tomt

Touch Screen

Stor berøringsskjerm

Optional high yield inks

Blekk med høy kapasitet som tilleggsutstyr

Use and share wirelessly

Bruk og del trådløst

Print from and scan to the cloud

Skriv ut fra og skann til nettskyen

Built-in card reader

Innebygd kortleser

PIXMA Printing Solutions app

Programmet PIXMA Printing Solutions

PIXMA-Touch-Print

Koble raskt til med NFC

  • Multifunksjonsskriver – PIXMA MG6650
  • Blekkassetter
  • Strømledning
  • Konfigurasjons-CD-ROM (bare CD for Windows – drivere til Mac er tilgjengelige på Internett)
  • Håndbøker og andre dokumenter