Smart utskrift for tilkoblede mennesker

La kreativiteten blomstre. Utskriftene dine blir imponerende når du bruker blekksystemet vårt med seks individuelle farger med muligheten til å skrive ut flotte bilder fra alle enheter. Du kan enkelt koble til smartenheter og nettsky ved hjelp av intuitive berøringskontroller laget for kvalitet og hurtighet.

Emily and the Phenakistoscope

Få utskrifter av ypperste kvalitet raskt

Du kommer til å elske de flotte utskriftene av fotografiene du får i løpet av få sekunder. Få de beste resultatet til nå med oppløsning på opptil 9600 dpi som du stolt kan vise frem. Skriv ut bilder med vakre, fyldige farger og flott svart/hvitt ved hjelp av Canons FINE-teknologi.

Den kreative prosessen din

"For meg hjelper det å være omgitt av bilder som inspirerer meg, skrive dem ut, henge dem opp overalt rundt meg og dele det jeg lager" (Emily, Vine-kunstner)
PIXMA MG7700-serien hjelper deg med å finne inspirasjon der du har lagret bildene dine. Bruk et kamera, en smartenhet eller til og med nettskyen til å skrive ut bildene dine i høy kvalitet, og være kreativ.

Utskrift i høy kvalitet med nye blekktyper fra Canon

Med vårt blekksystem med seks individuelle farger kan du skrive ut bilder i 10 x 15 cm uten kantlinjer, som vil gi nytt liv til bildene dine, på bare 21 sekunder. For enkelhetens skyld trenger du kun å bytte ut den fargen som har gått tom.
Med forbedret fargerepresentasjon som inkluderer grått blekk for å gi optimale svart-hvitt bilder og dedikert pigmentsvart for å gi skarp tekst, kan du føle deg trygg på resultatet uansett hva du skriver ut.

Sømløs tilkobling fra enhet til skriver

Det er enklest å lage prosjekter når du kan skrive ut fra alle enheter. Skann og skriv ut enkelt fra nettbrett eller mobil ved hjelp av Canon PRINT-appen. Den innebygde Wi-Fi Direct®-innstillingen oppretter et ad hoc trådløst nettverk og gjør det enkelt å koble skriveren til smartenheten

Skriv ut og skann lettvint, direkte fra nettskyen

Gi liv til favorittbildene dine på Internett

En allsidig skriver som forenkler prosjektene dine.
Med Canon PRINT-appen kan du skrive ut fra der du henter inspirasjon. Enten du bruker Facebook, Instagram eller nettskyplattform, kan du bla gjennom filene på en mobil enhet eller rett fra skriveren, og få en fysisk kopi på bare noen sekunder.

Canons intuitiv berøringsskjerm

Enkel tilgang til alle nettskyplattformene dine

Laget for deg. Få lett tilgang til nettskyplattformene fra det intuitive berøringspanelet vårt.
Du finner de beste bildene dine raskt, og du kan forhåndsvise og skrive dem ut sømløst uten å forlate skriveren ved hjelp av berøringsskjermen på 8,8 cm.

Spesifikasjoner

Bytt ut bare det blekket som er tomt

Bytt ut bare det blekket som er tomt

Blekk med høy kapasitet som tilleggsutstyr

Blekk med høy kapasitet som tilleggsutstyr

Bruk og del trådløst

Bruk og del trådløst

Skriv ut fra og skann til nettskyen

Skriv ut fra og skann til nettskyen

Canon PRINT Inkjet-/SELPY-app

Canon PRINT Inkjet-/SELPHY-app

Brukervennlig berøringspanel

Brukervennlig berøringspanel

Stor berøringsskjerm

Stor berøringsskjerm

Koble raskt til med NFC

Koble raskt til med NFC

Vis alle spesifikasjoner

Download drivers, software, firmware and manuals.

Product support

Modeller i denne serien*

* noen farger er bare tilgjengelige i utvalgte butikker

Tilbehør

Du kan også ha interesse av ...

Utforsk den nye PIXMA-serien for hjemmekontor for å finne skriveren som passer deg.

MG3650

Koble til smartenheter og nettskyen på en enkel måte på denne kompakte multifunksjonsskriveren med Wi-Fi. Få rask utskrift, kopiering og skanning av høy kvalitet med tosidig utskrift og XL-blekkassetter (tilleggsutstyr).

MG5700-serien

Problemfri utskrift og skanning via smartenheter og nettskyen. Ha det gøy når du lager vakre bilder og dokumenter med denne allsidige, brukervennlige multifunksjonsskriveren med fem blekkassetter.

MG6800-serien

Denne kraftige multifunksjonsskriveren med fem blekkassetter har Wi-Fi og berøringsskjerm, slik at det er enkelt for deg å skrive ut dokumenter og bilder direkte fra smartenheter, og åpne nettskytjenester.