Canon PIXMA MP230

PIXMA MP230

Elegant multifunksjonsskriver som gir utskrifter, skanning og kopiering med høy kvalitet. Med brukervennlig programvare kan du ta kontrollen over webutskrift og organisere og skrive ut bilder.

PIXMA MP230

Fordeler

  • Multifunksjon: utskrift, kopiering og skanning
  • Enkel installering og bruk
  • Rask utskrift av dokumenter og bilder
  • Skriv ut mer med blekk med høy kapasitet som tilleggsutstyr
  • Enkel og effektiv webutskrift
  • My Image Garden-programvare
  • Applikasjon for utskrift av Facebook-bilder

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon PIXMA MP230

Praktisk multifunksjonsløsning


Elegant multifunksjonsskriver med praktisk FINE-kassettsystem, perfekt for utskrift, skanning og kopiering i hverdagen. Med A4 ISO ESAT-hastighet på 7,0 bilder/minutt i sort-hvitt og 4,8 bilder/minutt i farger trenger du ikke vente på utskriftene. Du kan også foreta en A4-fargeskanning på ca. 14 sekunder og produsere en A4-fargekopi på ca. 30 sekunder.

FINE-kvalitet


FINE-skrivehodet med blekkdråper på 2 pikoliter og maksimal oppløsning på 4800 dpi sørger for detaljerte kvalitetsutskrifter. Hybridblekksystemet med ChromaLife100+ gir deg varige, intense fargebilder og skarp tekst.

Spar penger på blekk


Skriv ut mer for mindre med de kostnadseffektive kassettene PG-512 og CL-513 med høy kapasitet. De gir deg flere utskrifter en standardkassettene, så du ikke trenger å bytte blekk så ofte – perfekt hvis du skriver ut mye.

My Image Garden


Utforsk PIXMAs kreative muligheter med dette verktøysettet for enkel fotoutskrift, skanning og tilgang til nettbaserte tjenester. Med funksjonene for organisering av bilder, inkludert ansiktsgjenkjenning, kan du oppdage glemte bilder på PC-en og lage flotte nye utskrifter.

Skriv ut direkte fra Facebook


Skap iøynefallende minner fra gode opplevelser ved å skrive ut bilder direkte fra Facebook. Med applikasjonen Print Your Days kan du enkelt skrive ut dine egne og venners bilder direkte fra Facebook og lage flotte collager.

Fang filmøyeblikkene


Med Full HD Movie Print kan du skrive ut kvalitetsbilder fra filmopptak du har gjort på et digitalkamera eller videokamera fra Canon. Du kan velge enkeltbilder eller skape fantastiske effekter ved å kombinere flere bilder i ett.

Smart webutskrift


Det er enkelt og effektivt å skrive ut fra Internett med Easy-WebPrint Denne tilleggsmodulen til Internet Explorer gir deg mulighet til å klippe ut deler fra flere nettsider og kombinere dem på én side, så du bare skriver ut det du trenger.

Spar strøm


Den automatiske avslåingsfunksjonen slår automatisk av skriveren etter et visst tidsrom, slik at du kan spare strøm. Automatisk påslåing slår automatisk skriveren på igjen når du starter en utskrift. Quick Start-teknologi sørger for at enheten er klar til bruk sekunder etter at du slår den på.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon PIXMA MP230, funksjonene og hva den kan gjøre.

Convenient and easy to replace

Praktisk og lett å bytte ut

Micro ink droplets for precise print

Mikroskopiske blekkdråper for presis utskrift

High resolution photo printing

Fotoutskrift med høy oppløsning

High resolution scanning

Skanning med høy oppløsning

Facebook photo printing

Utskrift av bilder fra Facebook

One-stop creative software

Komplett kreativ programvare

Smart web printing

Smart webutskrift

Quality long lasting photos

Kvalitetsbilder som varer lenge