Canon PIXMA MP250

PIXMA MP250

PIXMA MP250 er et kompakt, rimelig og brukervennlig multifunksjonsprodukt. Den kombinerer fotolabkvalitet med både suverene dokumenter og internettutskrifter, samt allsidig kopiering og skanning.

Fordeler

  • Utskrift, kopiering og skanning
  • ISO-hastighet på 7,0/4,8 bilder i minuttet i sort-hvitt/farger ESAT
  • Utskriftsoppløsning på 4 800 dpi og 2 pikoliters blekkdråper
  • Utskrift av bilde på 10 x 15 cm i løpet av 56 sekunder*
  • Easy-WebPrint EX
  • Skanner med 600 dpi og Auto Scan-innstilling
  • Selvåpnende mottaksbrett
  • ChromaLife100+**

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon PIXMA MP250

Utskrift, kopiering og skanning


PIXMA MP250 er rimelig og allsidig, og gir deg utskrifter av høy kvalitet, skanning og kopiering hjemme. Ideell for utskrift av dokumenter, internettsider og fotolabkvalitet – egner seg for førstegangsbrukere, studenter og familier.

Realistisk dokumentutskriftshastighet


Canon støtter den utbredte ISO-standarden for måling av utskrifts- og kopieringshastighet. Dette gjør det enkelt å velge den rette PIXMA-skriveren på grunnlag av faktisk dokumentutskriftshastighet. PIXMA MP250 har en ISO ESAT-hastighet på 7,0 bilder i minuttet for sort-hvitt-dokumenter og 4,8 for farger.

Fotolabkvalitet


Canons FINE-teknologi med 2 pikoliters blekkdråper gir flott utskriftskvalitet med en oppløsning på 4 800 x 1 200 dpi. Fotoutskriftene blir utrolig detaljerte og kornfrie. Mens Canons FINE-kassetter bruker dye-basert blekk for å oppnå perfekte fotoutskrifter, sørger et pigmentbasert svart blekk for at teksten er skarp og klar. PIXMA MP250 kombinerer kvalitet og hastighet. Et kantløst bilde på 10 x 15 cm kan skrives ut i løpet av 56 sekunder med standard innstillinger.*

Intelligente funksjoner og programmer


Easy-WebPrint EX er en intuitiv programvare som gjør det enkelt å klippe, redigere og skrive ut informasjon fra Internett. Organiser flere klipp på én enkelt side for å spare papir. Auto Photo Fix II er en avansert programvare som korrigerer en rekke vanlige bildefeil, blant annet undereksponering. Ved bruk av avansert teknologi for sceneanalyse og ansiktsgjenkjenning elimineres raskt problemer som røde øyne. Eksponeringsnivåene for separate deler av et bilde optimaliseres for at resultatet skal bli best mulig.

Effektiv skanning


Svært detaljert og nøyaktig skanning med CIS-skanneren med en oppløsning på 600 dpi. Auto Scan-innstillingen registrerer automatisk hva som skannes, enten et bilde eller et dokument, og skanner og lagrer deretter ved hjelp av de innstillingene som passer best.

Rask og enkel å bruke


Med Quick Start er MP250-skriveren klar til bruk på få sekunder. Utskrift, kopiering og skanning når du måtte ønske det, nesten øyeblikkelig. En selvåpnende papirskuff åpnes automatisk for å samle utskrifter og kopier.

Flotte bilder med lengre holdbarhet


ChromaLife100+- systemet** gir vakre bilder med lengre holdbarhet. Kombinasjonen av PIXMA MP250, Canons originale blekk og enkelte av Canons originale fotopapir bevarer minnene i en mannsalder.

*Se spesifikasjonene.
**Se www.canon.no/chromalife100.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon PIXMA MP250, funksjonene og hva den kan gjøre.

PIXMA MP250 Omtale